Povezane vesti

Govorili da je najdeblji pevač na Balkanu, a onda je smršao 30 kg: Sada je prvi put progovorio o teškoj borbi

Govorili da je najdeblji pevač na Balkanu, a onda je smršao 30 kg: Sada je prvi put progovorio o teškoj borbi

Mondo pre 1 dan
On je nedavno prvi put otvoreno govorio o decenijskoj borbi sa kilogramima, priznajući da mu broj na vagi i dalje predstavlja veliki životni izazov. Pevač je istakao prekomerna kilaža mu predstavlja sve veći problem u petoj deceniji. "Mene kad neko pogleda, verovatno misli da živim po fast foodovima, što baš i nije istina. Takav sam ceo život. Postoji, naravno, i genetska predispozicija, ali postoji i nešto dobro, a to je da nemam zdravstvenih problema. Imam samo… »
Najdeblji pevač na estradi smršao 30 kilograma, uplašen za svoje zdravlje: Zavisnost od hrane je možda i najgora...

Najdeblji pevač na estradi smršao 30 kilograma, uplašen za svoje zdravlje: Zavisnost od hrane je možda i najgora...

Kurir pre 1 dan
Pevač je istakao prekomerna kilaža mu predstavlja sve veći problem u petoj deceniji. - Mene kad neko pogleda, verovatno misli da živim po fast foodovima, što baš i nije istina. Takav sam ceo život. Postoji, naravno, i genetska predispozicija, ali postoji i nešto dobro, a to je da nemam zdravstvenih problema. Imam samo te sulude kilograme koje treba da rešim. Već me pomalo strah jer mi je 45 godina, nije mi svejedno - rekao je pevač za "Večernji list". Istakao je i… »

Vesti dana »