Povezane vesti

Zdravstvenim ustanovama u Srbiji 20 novih saniteta

Zdravstvenim ustanovama u Srbiji 20 novih saniteta

RTS pre 1 dan
Dvadeset sanitetskih vozila opremljenih najsavremenijom opremom biće raspoređeno u Kraljevu, Vranju, Zaječaru, Vladičinom Hanu, u ukupno 16 zdravstvenih ustanova širom Srbije. "Ovo je velika stvar za građane, pre svega opštinu Lebane, za uposlenike, na ovaj način povećaćemo bezbednost, dostupnost zdravstvenih ekipa na terenu", rekao je Vladan Stanojević iz Doma zdravlja u Lebanu. Doktor Goran Čolaković iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Beogradu kaže da… »
Stigao novi sanitet: Osavremen vozni park u Zdravstvenom centru Loznica

Stigao novi sanitet: Osavremen vozni park u Zdravstvenom centru Loznica

Kurir pre 1 dan
Uručenju vozila prisustvovala je direktorka ZC, dr Jadranka Marinković danas u Beogradu, a ono će odmah biti stavljeno u funkciju zdravstvenih službi. Njegovom upotrebom unaprediće se i obezbediti pouzdaniji i sigurniji uslovi za transport pacijenata i svakodnevni rad službi, navode iz ustanove uz napomenu da je ulaganje u savremena sredstva za rad zdravstvenih službi od značaja za njihovo efikasno funkcionisanje i pružanje kvalitetne i dostupne zdravstvene… »
Lončar uručio 20 saniteta predstavnicima zdravstvenih ustanova u Srbiji

Lončar uručio 20 saniteta predstavnicima zdravstvenih ustanova u Srbiji

RTV pre 1 dan
Lončar je tom prilikom izjavio da će u narednih nekoliko nedelja biti podeljeno još 30 saniteta, dok je za ovu i narednu godinu ugovorena nabavka ukupno 148 vozila. "Mi smo do sada podelili 306 vozila samo u mom mandatu, ali, kao što vidite, prođe vreme, oni pređu stotine, stotine hiljada kilometara, vi morate ta vozila da zamenite jer ona rade 24 časa. To je pokretna bolnica koja spasava ljudske živote i uvek sam radostan kad vidim najnovije sanitete, najbolju… »
Zdravstveni centar Zaječar bogatiji za jedan novi sanitet

Zdravstveni centar Zaječar bogatiji za jedan novi sanitet

Glas Zaječara pre 24 sata
Lončar je tom prilikom izjavio da će u narednih nekoliko nedelja biti podeljeno još 30 saniteta, dok je za ovu i narednu godinu ugovorena nabavka ukupno 148 vozila. "Mi smo do sada podelili 306 vozila samo u mom mandatu, ali, kao što vidite, prođe vreme, oni pređu stotine, stotine hiljada kilometara, vi morate ta vozila da zamenite jer ona rade 24 časa. To je pokretna bolnica koja spasava ljudske živote i uvek sam radostan kad vidim najnovije sanitete, najbolju… »
Sanitetsko vozilo i za službu Hitne pomoći u Kragujevcu

Sanitetsko vozilo i za službu Hitne pomoći u Kragujevcu

RTK pre 1 dan
Lončar je tom prilikom izjavio da će u narednih nekoliko nedelja biti podeljeno još 30 saniteta, dok je za ovu i narednu godinu ugovorena nabavka ukupno 148 vozila. „Mi smo do sada podelili 306 vozila samo u mom mandatu, ali, kao što vidite, prođe vreme, oni pređu stotine, stotine hiljada kilometara, vi morate ta vozila da zamenite jer ona rade 24 časa. To je pokretna bolnica koja spasava ljudske živote i uvek sam radostan kad vidim najnovije sanitete, najbolju… »

Vesti dana »