Povezane vesti

Zorica Brunclik konačno otkrila zašto nije čestitala Desingericinom kandidatu: Javno prozvala pobednika PZ

Zorica Brunclik konačno otkrila zašto nije čestitala Desingericinom kandidatu: Javno prozvala pobednika PZ

Mondo pre 8 sati
Zvanično je počelo snimanje novih epizoda muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde", no i dalje se u javnosti spominje prošla sezona u kojoj je pobedio kandidat Dragomira Despića Desingerice. Podsetite se atmosfere sa finala: Međutim, nakon proglašenja… »
"To mi ne priliči" Zorica Brunclik posle nekoliko meseci prekinula tišinu, otkrila zašto nije čestitala Desingerici, pa…

"To mi ne priliči" Zorica Brunclik posle nekoliko meseci prekinula tišinu, otkrila zašto nije čestitala Desingerici, pa…

Blic pre 7 sati
Sukob se produbio kada su Desingerica i sam pobednik javno prozivali Zoricu, što je dodatno učvrstilo njenu odluku da ne čestita. Pevačica je opisala porodičnu rutinu kod kuće, gde se odmara uz muža Kemiša, ćerku Zlatu, kokice i zajedničko gledanje… »
Mesecima se priča o tome zašto Zorica nije čestitala Desingerici na pobedi: Ona otkrila sad: "Ne priliči mi..."

Mesecima se priča o tome zašto Zorica nije čestitala Desingerici na pobedi: Ona otkrila sad: "Ne priliči mi..."

Telegraf pre 7 sati
Zorica Brunclik i u novoj sezoni "Pinkovih zvezda", član je žirija u popularnom muzičkom takmičenju a prostor deli sa kolegom Dragomirom Despićem Desingericom, čiji je kandidat u prošloj sezoni odneo pobedu. Brunclikova nije mnogo komentarisala još… »
Zorica Brunclik konačno otkrila zašto nije i neće čestitati desingerici na pobedi: Niti to meni priliči niti je to u redu…

Zorica Brunclik konačno otkrila zašto nije i neće čestitati desingerici na pobedi: Niti to meni priliči niti je to u redu…

Kurir pre 8 sati
Zorica Brunclik i u novoj sezoni "Pinkovih zvezda", član je žirija u popularnom muzičkom takmičenju. Međutim, o prošloj sezoni se i dalje priča, a svakodnevna tema je trenutak kada je proglašen pobednik prve sezone Pinkove zvezde, inače, kandidat… »

Vesti dana »