Povezane vesti
Zorica Brunclik konačno otkrila zašto nije čestitala Desingericinom kandidatu: Javno prozvala pobednika PZ
Mondo pre 8 sati
Zvanično je počelo snimanje novih epizoda muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde", no i dalje se u javnosti spominje prošla sezona u kojoj je pobedio kandidat Dragomira Despića Desingerice. Podsetite se atmosfere sa finala: Međutim, nakon proglašenja… »
"To mi ne priliči" Zorica Brunclik posle nekoliko meseci prekinula tišinu, otkrila zašto nije čestitala Desingerici, pa…
Blic pre 7 sati
Sukob se produbio kada su Desingerica i sam pobednik javno prozivali Zoricu, što je dodatno učvrstilo njenu odluku da ne čestita. Pevačica je opisala porodičnu rutinu kod kuće, gde se odmara uz muža Kemiša, ćerku Zlatu, kokice i zajedničko gledanje… »
Mesecima se priča o tome zašto Zorica nije čestitala Desingerici na pobedi: Ona otkrila sad: "Ne priliči mi..."
Telegraf pre 7 sati
Zorica Brunclik i u novoj sezoni "Pinkovih zvezda", član je žirija u popularnom muzičkom takmičenju a prostor deli sa kolegom Dragomirom Despićem Desingericom, čiji je kandidat u prošloj sezoni odneo pobedu. Brunclikova nije mnogo komentarisala još… »
Zorica Brunclik konačno otkrila zašto nije i neće čestitati desingerici na pobedi: Niti to meni priliči niti je to u redu…
Kurir pre 8 sati
Zorica Brunclik i u novoj sezoni "Pinkovih zvezda", član je žirija u popularnom muzičkom takmičenju. Međutim, o prošloj sezoni se i dalje priča, a svakodnevna tema je trenutak kada je proglašen pobednik prve sezone Pinkove zvezde, inače, kandidat… »
Vesti dana »
Spremite se, stiže nevreme! Hitno se oglasio RHMZ: Evo koji deo Srbije je na udaru
Telegraf pre 37 minutajoš 39 povezanih
Studenti na biciklima i danas po Srbiji nose Ustav i razgovaraju s gradjanima
Serbian News Media pre 6 satijoš 11 povezanih
Sud blokirao Trampovu odluku: Si-En-Enu vraćen pristup Beloj kući
Politika pre 3 minutajoš 24 povezane