Povezane vesti
(VIDEO) Objektivno… Alkaraza pitali ko je GOAT, evo odgovora
Sport klub pre 2 dana
Kao i obično tokom te egzibicije, brojne su medijske obaveze, brojna i pitanja, pa se opet provuklo i ono: ko je najveći teniser svih vremena? Tj, tokom jednog intervjua su Alkaraza pitali da li je GOAT njegov zemljak Rafael Nadal. “Za mene je Rafa Nadal neko na koga sam se ugledao kada sam bio dete, dok sam odrastao. Ali GOAT. S aspekta brojeva i svega, svega što je postigao u tenisu – osvojio je sve ne jednom, već dvaput… To je Đoković!”, poručio je 23-godišnji… »
Đoković, Federer ili Nadal - Alkaraz otkrio ko je teniski GOAT: "Za mene je on najveći svih vremena"
Telegraf pre 2 dana
Sa samo 23 godine ima sedam osvojenih Grend slem turnira - Australijan open (2026), Rolan Garos (2024, 2025), Vimbldon (2023, 2024), US Open (2022, 2025). Sada je otkrio ko je za njega teniski GOAT i odgonetnuo debatu između Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Iako dolazi iz Španije, Alkaraz je bez dlake na jeziku poručio ko je GOAT: - Za mene je Nadal neko na koga sam se ugledao dok sam bio mali i odrastao. Ali kada je reč o statistici i svemu što… »
Karlos Alkaraz: "Volim ja Nadala, ali ljudi - Đoković je najveći ikada"
Mondo pre 2 dana
To sebi Alkaraz ne dopušta, čak iako su mnogi "analitičari" počeli da ga stavljaju u isti koš sa legendarnom trojkom. Tako je uoči početka Lejver kupa Karlos Alkaraz još jednom ukazao veliko poštovanje koje ima prema trojici najvećih tenisera, još jednom ističući da je za njega ipak Novak Đoković iznad svih - baš u trenutku kada Mats Vilander ima drugačiju propagandu. Upitan koga bi voleo sada da ima u svom timu na ovogodišnjem Lejver kupu, Alkaraz se nasmejao i… »
Alkaraz priznao i poklonio se Đokoviću: Stavio Srbina ispred svog idola
Nova pre 2 dana
Alkaraz je mnogo puta dosad isticao da mu je Rafael Nadal idol još iz detinjstva. Ipak, nema dileme da je Đoković najbolji, što je mladi Španac i priznao. "Ako gledamo brojke, dileme nema – Novak Đoković je najbolji svih vremena", rekao je Karlos Alkaraz u razgovoru za BBC. Od prvog trenutka kada je ugledao Nadala, Alkaraz je želeo da bude kao on. Međutim, sve što je Đoković ostvario, 24 grend slem titule, rekord po broju nedelja na prvom mestu, jasan su argument… »
Kada Alkaraz ovo kaže, debata više ne sme da postoji: „Nadal mi je bio uzor, ali dileme nema – Novak Đoković je najbolji svih…
Hot sport pre 2 dana
Karlos Alkaraz nema dilemu kada je u pitanju najveći teniser svih vremena. Iako je odrastao diveći se Rafaelu Nadalu i upravo svog sunarodnika želeo da imitira kao dete, Španac smatra da rezultati i rekordi nedvosmisleno stavljaju Novaka Đokovića na sam vrh istorije ovog sporta. Alkaraz je o najvećim imenima tenisa govorio u razgovoru za BBC pred početak Lejver kupa u Londonu, gde će od 25. do 27. septembra predstavljati Tim Evrope. Na direktno pitanje o velikoj… »
Alkaraz: Nadal je za mene sve, ali Đoković je najbolji ikada
Danas pre 2 dana
Španac će uz Aleksandera Zvereva biti glavna okosnica tima Evropa, koji će se boriti protiv svojih kolega koji predstavljaju ostatak sveta. Zanimalo je novinare u Londonu koga bi Alkaraz da može da bira voleo da vidi u svom timu, a on se opredelio za svog starijeg zemljaka, Rafaela Nadala. – To je Rafa. On je Španac i za mene je on sve. Njega bih izdvojio, iako bi bilo zanimljivo i da igram sa Federerom, jer nikad nismo delili svlačionicu – rekao je treći teniser… »
Alkaras presekao raspravu: "Nadal mi je bio uzor, ali Đoković je najveći svih vremena"
B92 pre 2 dana
Španski as je u razgovoru za BBC jasno razdvojio svog dečačkog idola od igrača kojem pripada titula najvećeg svih vremena. "Ako gledamo brojke, dileme nema – Novak Đoković je najbolji svih vremena", poručio je Alkaras. Objasnio je da se kao dete ugledao na Nadala i želeo da jednog dana postane igrač poput njega, ali da sve što je Đoković ostvario predstavlja presudan argument. Posebno je naglasio da je srpski teniser uspevao da kompletira najveće trofeje i podvige… »
Vesti dana »
Izvučena poslednja tela iz ruševina zgrade u centru Atine, broj žrtava stravične eksplozije porastao na šest
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Srbija pred novim sunčanim danima: Temperature rastu, a evo kada stiže promena
NIN pre 11 minutajoš 24 povezane
Tadić prvi put protiv Holandije: Srbija pravi ekipu za mart
Sport klub pre 11 minutajoš 25 povezanih