Povezane vesti
„Izađi mi na teglu“ u petak u Leskovcu
Stav.life pre 1 dan
Manifestacija će biti održana u etno kompleksu „Šop-Đokić“, u periodu od 11.00 do 18.00 časova, sa ciljem promocije ajvara, tradicionalnog domaćeg proizvoda i jednog od prepoznatljivih simbola srpske gastronomije. Zvanično otvaranje manifestacije zakazano je za 12.00 časova, kada će biti predstavljeni takmičari, propozicije takmičenja, članovi žirija i način izbora pobednika. Nakon toga počinje takmičenje u pripremi ajvara, u kojem će se ekipe nadmetati u kvalitetu… »
“Izađi mi na teglu”: Takmičenje u spremanju ajvara u petak u Leskovcu
Jug press pre 1 dan
Manifestacija čiji je cilj promocija ajvara, tradicionalnog domaćeg proizvoda i jednog od prepoznatljivih simbola srpske gastronomije, biće održana u terminu od 11.00 do 18.00 časova. Takmičarima su obezbeđeni svi osnovni uslovi za pripremu ajvara – natkriveni štandovi, paprika za jednu turu ajvara, prenosiva peć odnosno kube, tegle sa poklopcima, drva za loženje, stolovi i stolice. Takmičari sa sobom donose pribor potreban za pripremu ajvara, a obavezni su da… »
Izađi mi na teglu sutra u Leskovcu
Jugmedia pre 1 dan
Zvanično otvaranje manifestacije zakazano je za 12 sati, kada će biti predstavljeni takmičari, propozicije takmičenja, članovi žirija i način izbora pobednika. Nakon toga počinje takmičenje u pripremi ajvara, u kojem će se ekipe nadmetati u kvalitetu i ukusu ovog tradicionalnog proizvoda. Takmičarima su obezbeđeni svi osnovni uslovi za pripremu ajvara – natkriveni štandovi, paprika za jednu turu ajvara, prenosiva peć odnosno kube, tegle sa poklopcima, drva za… »
Takmičenje u pripremi ajvara „Izađi mi na teglu“, sutra u kompleksu Šop-Đokić
Rešetka pre 1 dan
Zvanično otvaranje zakazano je za 12 časova, nakon čega će početi takmičenje ekipa u pripremi ajvara. Biće predstavljeni takmičari, propozicije, članovi žirija i način izbora pobednika. Takmičarima su obezbeđeni paprika za jednu turu ajvara, natkriveni štandovi, prenosive peći odnosno kube, tegle sa poklopcima, drva, stolovi i stolice. Ekipe same obezbeđuju pribor za pripremu, a obavezni su šerpa, varjača, kutlača, noževi i mašina za mlevenje paprike. Ekipe mogu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 28 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 58 povezanih
„Student u svakom selu“ prekinuo akciju u Republici Srpskoj: „U ovim okolnostima više ne možemo odgovorno da nastavimo“ „Student u svakom selu“
Volim Zrenjanin pre 51 minutajoš 41 povezana