Povezane vesti
Očevici otkrili detalje užasne nesreće u kojoj je povređena žena iz Srbije: "Nije mogla da oseti noge" FOTO
Nova pre 1 dan
Kejtlin Aleksander, profesionalna triatlonka, otkrila je da je prizor bio blago rečeno užasavajuć: "Prošla sam pored smrskanog bicikla na zemlji, svuda je bilo krvi, pitala sam se šta se dogodilo", navela je ona. Robi Vebster, takođe jedan od takmičara, je bio nešto detaljniji: "Takmičarka je tvrdila da ne oseća noge. Kada sam prolazio pored njenog bicikla na ivici puta, zadnji disk točka bio je potpuno prekriven krvlju. Trebala je čitava večnost da hitna pomoć… »
Tragedija zadesila srpsku šampionku: Mirjana Ranković teško povređena u Americi, upućen hitan apel
Mondo pre 1 dan
Mirjana je učestvovala na trci u Merilendu u Sjedinjenim Američkim Državama gde je doživela ozbiljne povrede. Srpski triatlon savez se oglasio vešću o povredi Srpkinje i tom prilikom zamolio za pomoć. "Mirjana je jedna od osoba zahvaljujući kojima se hiljade ljudi svakog dana bezbedno vraća svojim najmilijima. Kao kontrolorka letenja na aerodromu u Ženevi, svakodnevno usmerava avione i brine o bezbednosti ljudi koje možda nikada neće upoznati. Danas je njoj… »
Vesti dana »
Dramatično upozorenje Bila Gejtsa: Hitno zakonski regulisati veštačku inteligenciju, u suprotnom moguće posledice sa više od milijardu žrtava!
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana