Povezane vesti
Melanija Tramp: Odrasla sam u komunizmu i ništa mi nije nedostajalo
N1 Info pre 10 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je u sredu da je imala "veoma lepo detinjstvo" odrastajući u komunizmu u Sloveniji, iznoseći lični osvrt na politički sistem koji je njen suprug, predsednik Donald Tramp, više puta nazvao pretnjom Sjedinjenim… »
Melanija Tramp o odrastanju u Jugoslaviji: „Živela sam u komunizmu i ništa mi nije nedostajalo“
Nova pre 11 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je da je imala „veoma lepo detinjstvo“ odrastajući u komunističkoj Jugoslaviji i da joj, kako kaže, gotovo ništa nije nedostajalo. Njeno viđenje tog perioda primetno se razlikuje od retorike njenog supruga… »
„Odrasla sam u komunizmu i zapravo mi ništa nije nedostajalo“: Melanija Tramp o detinjstvu u bivšoj Jugoslaviji
Danas pre 11 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je da je imala „veoma lepo detinjstvo“, odrastajući u komunizmu u Sloveniji. Njen pogled na taj period razlikuje se od retorike njenog supruga, predsednika Donalda Trampa, koji komunizam redovno predstavlja kao… »
Vesti dana »
Izvučen automobil iz rupe na Voždovcu: Evakuisani stanari još uvek nisu vraćeni u svoje domove
Radio 021 pre 4 satijoš 78 povezanih
Nišlije dočekale bicikliste, SNS organizovao paralelni skup: Policija razdvajala dve grupe (FOTO GALERIJA)
Insajder pre 47 minutajoš 23 povezane
Novinarima CNN-a i MS NOW-a dozvoljen ulazak u Belu kuću nakon sudskog naloga
Insajder pre 3 satajoš 31 povezana
Vremenska prognoza: Sunčano i toplije, krajem dana naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 45 povezanih