Povezane vesti

Najboljem šuteru svih vremena otkrili neizlečivu bolest oka: Kari se šokirao kada je čuo rezultate, dobio poziv nakon jednog…

Najboljem šuteru svih vremena otkrili neizlečivu bolest oka: Kari se šokirao kada je čuo rezultate, dobio poziv nakon jednog…

Nova pre 1 dan
Stef Kari godinama je pomerao granice košarke i pogađao šuteve za koje se činilo da su nemogući, a sada je otkrio detalj koji njegove podvige čini još neverovatnijim – veliki deo karijere igrao je sa ozbiljnim problemom sa vidom. Zvezda Golden Stejt Voriorsa tokom 17-godišnje NBA karijere postala je sinonim za šut sa velike udaljenosti, a upravo je Kari bio jedan od ključnih ljudi dinastije koja je od 2015. do 2022. godine osvojila četiri šampionske titule.… »
Stef Kari šokirao svet: "Ustanovili su da bolujem od keratokonusa"

Stef Kari šokirao svet: "Ustanovili su da bolujem od keratokonusa"

Mondo pre 1 dan
Promenio je košarku svojim šutevima, ekspresnim izbačajem, načinom na koji briljira na parketu. Ipak, postoji nešto što niko nije znao o njemu i što je tek sada otkriveno, a to je da ima bolest koja se zove keratokonus. To je ustanovljeno 2018. godine. "Te godine sam bio na klupi na jednoj utakmici u gostima i tadašnji generalni menadžer Bob Majers mi je poslao poruku posle meča i rekao da me kamera snimala veći deo meča i da sam konstantno žmirkao. Nisam tome… »
Najboljem šuteru svih vremena otkrili retku bolest oka! Čovek na TV-u primetio čudan detalj, usledila uznemirujuća dijagnoza!…

Najboljem šuteru svih vremena otkrili retku bolest oka! Čovek na TV-u primetio čudan detalj, usledila uznemirujuća dijagnoza!…

Kurir pre 1 dan
Pogađao je trojke koje su delovale nemoguće, osvajao NBA titule i postao zaštitno lice jedne ere. A onda je, usred šampionskog perioda Golden Stejta, saznao nešto što ga je potpuno zateklo. Imao je problem sa vidom, a gotovo da nije ni bio svestan koliko je ozbiljan. Kari je sada prvi put detaljnije javno govorio o dijagnozi koju je dobio 2018. godine, otkrivši da mu je ustanovljen keratokonus, retko oboljenje rožnjače koje može da izazove zamućen i iskrivljen vid… »

Vesti dana »