Povezane vesti

"Duša me boli što sam je vodila po selima, ja koja živim u centru": Jovana žali što je ćerku upoznala s bivšim

"Duša me boli što sam je vodila po selima, ja koja živim u centru": Jovana žali što je ćerku upoznala s bivšim

Mondo pre 6 sati
Jovana Jeremić prvi put je progovorila o izdaji ljudi iz okruženja, naročito u vreme kada joj je preminuo otac, i dok je prolazila kroz raskid sa Draganom Stankovićem. Podsetite se kako je izgledala tokom ovog odnosa: Voditeljka je poručila da izdaju ne… »
"Ti si demon, šta si uradio mojoj majci": Ćerka Jovane Jeremić je gledala dok plače, brutalno prozvala bivšeg

"Ti si demon, šta si uradio mojoj majci": Ćerka Jovane Jeremić je gledala dok plače, brutalno prozvala bivšeg

Mondo pre 8 sati
Jovana Jeremić osvrnula se na ljude iz svog okruženja, a posebno se dotakla onih koji su je povredili i izdali u trenucima kada je ostala bez oca. Voditeljka tvrdi da je mnoge izbacila iz svog života, ali da ima i onih kojima sprema osvetu. "Preživela… »
"Gledala je moje suze" Jovana Jeremić progovorila o odnosu sa Draganom, izdaji i gestu ćerke Lee: "Stajala je ispred mene kao…

"Gledala je moje suze" Jovana Jeremić progovorila o odnosu sa Draganom, izdaji i gestu ćerke Lee: "Stajala je ispred mene kao…

Blic pre 9 sati
Jovana Jeremić je prvi put javno govorila o izdaji koju je doživela od bliskih ljudi nakon smrti oca. Istakla je da izdaju nikome ne prašta i obećala da će svakome uzvratiti istom merom, posebno kada budu najslabiji. Jovana Jeremić bez zadrške je… »

Vesti dana »