Povezane vesti
Visok 169 cm, počeo da trenira plivanje da se ne udavi: Ima 17 godina i postao je svetski rekorder
Telegraf pre 3 dana
Nije ipak sve bilo tako lako za Ohašija pred ovo takmičenje: - Pred Igre imao sam problem u vidu prehlade, pa nisam bio siguran da li ću moći da dođem. Ipak, uspeo sam zahvaljujući podršci. Moji rezultati ovog leta nisu bili veoma dobri i naučio sam lekciju kako su teški međunarodni mitinzi - rekao je mladi plivač. Nakon neverovatnog dostignuća Ohaši je ostao skroman: - Možda sam sada svetski rekorder, ali nivo konkurencije u svetu nastaviće da raste. Ne želim da… »
Nestvaran podvig Japanca: Šin Ohaši ispisao istoriju u Nagoji
Kurir pre 2 dana
Dosadašnji svetski rekord iznosio je 2:05,48 minuta, a postavio ga je Kvin Haijang iz Kine na Svetskom prvenstvu u plivanju 2023. godine u Fukuoki. Denis Petrašov iz Kirgistana zauzeo je drugo mesto na Azijskim igrama sa vremenom od 2:08,67 minuta, dok je bronzu osvojio takmičar iz Južne Koreje Čo Sungđe vremenom od 2:08,76 minuta. (Beta)… »
Rođen 2009, učio plivanje da se ne udavi, a sada je rekorder!
Sport klub pre 3 dana
Do četvrtka je imao najbolji i rezultat planete u ovoj disciplini u konkurenciji juniora, a 17-godišnjak je isplivao 2:04,83 na Azijskim igrama u Nagoji. Tako je 169 cm visoki Japanac obradovao domaću publiku, a prethodne tri godine rekord je držao olimpijski šampion Ćin Haijang. Kinez je završio trku na Svetskom prvenstvu u Fukuoki 2023. vremenom 2:05,48, pa je Ohaši prvi čovek u istoriji plivanja koji je uspeo da dođe do cilja za manje od dva minuta i pet sekundi… »
Japanski tinejdžer postavio svetski rekord na 200 metara prsno
Danas pre 3 dana
Ohaši, koji ima svega 17 godina je tako nadmašio dosadašnji svetski rekord koji je iznosio 2:05,48 minuta, a postavio ga je Kvin Haijang iz Kine na Svetskom prvenstvu u plivanju 2023. godine u Fukuoki. Denis Petrašov iz Kirgistana zauzeo je drugo mesto na Azijskim igrama sa vremenom od 2:08,67 minuta, dok je bronzu osvojio takmičar iz Južne Koreje Čo Sungđe vremenom od 2:08,76 minuta. Ovo su 20. po redu Azijske igre, a zastupljena su ukupno 43 sporta, podeljena u… »
Vesti dana »
Studentska lista odgovorila na poziv RTS za debatu, CRTA odbila učešće
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 33 povezane
Tramp se oglasio o akciji kod američke baze u Engleskoj: "Pokušavali su da nanesu veliku štetu"
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp očekuje nastavak pregovora sa Iranom, Arakči poručuje da je Teheran spreman i za rat
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Referendum u Švajcarskoj o strožoj definiciji vojne neutralnosti
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih