Povezane vesti
Luka Dončić: Strašno želim ono što žele svi navijači Lejkersa – da osvojimo sve
Danas pre 13 sati
Luka Dončić je nesumnjivo franšizni igrač Los Anđeles Lejkersa, posebno nakon odlaska Lebrona Džejmsa, a ovaj šestostruki učesnik Ol-star utakmice obećava da će učiniti sve što je u njegovoj moći da vrati „ljubičasto-zlatne” na sam vrh. – Sada sam igrač… »
Dončić: Želim ono što žele svi Lejkersi – prsten
Sport klub pre 16 sati
Luka Dončić jasno je postavio cilj za svoju eru u Los Anđeles Lejkersima – šampionske titule. Slovenački košarkaš napisao je lični esej „To Win It All: On Basketball and Belonging“, koji je objavljen u novoj knjizi „Lakers: An Official History of the… »
Da li će Luka Dončić ispuniti obećanje?
Telegraf pre 20 sati
Luka Dončić je imao važnu poruku za navijače Los Anđeles Lejkerse uoči nove sezone u NBA ligi. Izjavio je jedan od najboljih košarkaša sveta da se neće smiriti dok ne osvoji titulu sa Lejkersima. - Nisam siguran da sam ikada mogao da zamislim da ću biti… »
Vesti dana »
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Spremite se za smrzavanje! Novi front donosi kišu širom Srbije, ali meteorolozi najavljuju i veliko iznenađenje već od nedelje: Detaljna prognoza za petak i vikend
Blic pre 32 minutajoš 6 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 6 satijoš 4 povezane