Povezane vesti
"Glumicama je sve servirano", Vendi dobila ulogu u filmu: Pevačica pomenula Elitu 10 i zašto krije muža i ćerku
Telegraf pre 1 dan
Vendi je ukrala sve poglede prisutnih, posebno zbog stajlinga u kojem se pojavila. Za crveni tepih, pevačica je odabrala crni komplet ukrašen cirkonima. Pevačica je za "Telegraf.rs" progovorila o filmu u kojem je dobila ulogu te nije krila radost pred samu premijeru, jer se našla u nečemu totalno drugačijem od onog što je radila do sad. - Ovo nije moje standardno zanimanje i ovo je za mene jedan izlet, a kao izlet veoma je izazovno, a ja volim izazove – rekla je… »
(Video) "Glumicama je sve servirano" Vendi dobila ulogu u filmu, pa progovorila o "Eliti 10" i otkrila zašto krije muža i…
Blic pre 2 dana
O rijaliti takmičenju 'Elita 10' rekla je da uživa u novoj postavi učesnika i voli izazove u komentisanju njihove igre. Pevačica Vesna Vukelić Vendi pojavila se sinoć na premijeri filma “Kengur se vraća kući“ u kojem tumači ulogu Lane Lambo. Vesna je privukla veliku pažnju prisutnih, a za crveni tepih odabrala je crni komplet ukrašen cirkonima. Ona je za “Blic“ progovorila o pomenutom filmu i nije krila radost pred samu premijeru, jer se našla u nečemu totalno… »
Vesti dana »
"Možemo još bolje": Penjaroja veruje u uspeh Partizana - pričao o pojačanjima, povredi Vilisa i maratonu u Evroligi
Nova pre 2 satajoš 6 povezanih
Nikola Grbić saznao rivala u finalu Evropskog prvenstva: Ostala još samo jedna prepreka za novo zlato
Mondo pre 48 minutajoš 2 povezane