Povezane vesti

Zverev u centru skandala zbog devojke kolege: Ne, ne i ne! Idioti su svi koji misle da sam flertovao!

Zverev u centru skandala zbog devojke kolege: Ne, ne i ne! Idioti su svi koji misle da sam flertovao!

Kurir pre 1 dan
Sve je počelo nakon US opena. Zverev je tada, govoreći posle finala, posebno istakao Rodmanovu, koja je pravo sa svoje utakmice doputovala u Njujork kako bi bodrila Šeltona. Njegov komentar ubrzo je privukao pažnju na društvenim mrežama, gde su pojedini korisnici otišli korak dalje i počeli da se šale da je nemački teniser tom prilikom – flertovao sa Triniti. Tema očigledno nije nestala, pa je jedan novinar pred Lejver kup odlučio da Zverevu direktno postavi… »
(VIDEO) Zverev: Ko god tako misli – idiot je

(VIDEO) Zverev: Ko god tako misli – idiot je

Sport klub pre 1 dan
Neki su to pogrešno protumačili, više u šali doduše, kao da se Zverev nabacivao Triniti. Verovali ili ne, jedan novinar postavio je to pitanje Zverevu uoči Lejver kupa. “Triniti Rodman?”, začudio se Zverev, koji dugo ima devojku Sofiju Tomalu. Šta vi kažete? “Ne. Ne. Ne. Definitivno ne. Volim Bena, volim njegovog oca, volim celu njegovu porodicu. Triniti mi je veoma draga. Ne, mislim da su idioti svi koji misle da sam flertovao ili radio bilo šta slično”. Zverev je… »
"Mislim da su idioti svi...": Zverev zapušio svima usta zbog ove lepotice!

"Mislim da su idioti svi...": Zverev zapušio svima usta zbog ove lepotice!

Večernje novosti pre 1 dan
Adam Davy/PA via AP Aktuelni šampion US Opena i Rolan Garosa, Aleksander Zverev našao se u delikatnoj situaciji pred učešće na Lejver kupu. Trenutno drugi reket ATP liste bio je prinuđen da odgovori na pitanje o Triniti Rodman, izabranici Bena Šeltona, njegovog rivala u finalu poslednjeg Grend slema. Cela priča je počela na "Flešingu", gde je Nemac posle trijumfa posebno pomenuo Triniti, koja je direktno sa svoje utakmice doputovala u Njujork da bi pružila podršku… »
Zverev: "Svi koji to misle su idioti" VIDEO

Zverev: "Svi koji to misle su idioti" VIDEO

B92 pre 1 dan
Sve je počelo na US openu, gde je Zverev nakon finala posebno pomenuo Rodmanovu, koja je direktno sa svoje utakmice doputovala u Njujork kako bi pružila podršku Šeltonu. Njegove reči su na društvenim mrežama dobile i drugačiji kontekst, pa su pojedini komentari otišli u pravcu šale da je nemački teniser tom prilikom flertovao sa Triniti. Pred Lejver kup, jedan novinar je odlučio da Zverevu direktno postavi pitanje o tome. "Triniti Rodman?", začudio se Zverev.… »
"Koji idiot je rekao da sam muvao njegovu devojku?": Saša Zverev ostao u šoku kad je čuo šta ga novinar pita

"Koji idiot je rekao da sam muvao njegovu devojku?": Saša Zverev ostao u šoku kad je čuo šta ga novinar pita

Mondo pre 1 dan
Po završetku finala u Njujorku je održao govor u kom se obratio i protivniku Benu Šeltonu, njegovom timu, ali i njegovoj devojci Triniti Rodman. Te reči su pojedinci na društvenim mrežama protumačili kao flert, pa je Nemac ostao u šoku kada su ga o tome pitali na Lejver kupu. "Sa Triniti Rodman? Ne, ne, ne. Definitivno ne. Volim Bena, njegovog oca, porodicu, volim Triniti. Ko god misli da sam flertovao sa njom taj je idiot", poručio je Zverev. Po reakciji nemačkog… »

Vesti dana »