Povezane vesti
Posle 2 meseca od porođaja Edita Aradinović donela veliku odluku: "Ne mogu da zaspim od uzbuđenja i adrenalina"
Telegraf pre 1 dan
Iako je prošlo tek dva meseca od njenog porođaja ona s evratila nastupima. Sada je podelila snimak iz studija sa probe, otkrivši da se 3. oktobra vraća na scenu. - Ova mama je sprenma za 3. oktobar - napisala je u objavi. Pevačica je priznala šta ju je nakon ove odluke dočekalo kod kuće: - Ne mogu da zaspim od uzbuđenja i adrenalina jer je moja ćerka danas kad sam se vratila sa probe (od dva sata) počela da plače kad mi je čula glas jer me se uželeli. I krenula da… »
"Ne mogu da zaspim od adrenalina": Edita Aradinović objavila radosnu vest dva meseca nakon porođaja
Nova pre 1 dan
Naime, pevačica je na Instagramu objavila snimak na kom peva u studiju i napisala: "Ova mama je spremna za 3. oktobar". Edita je nakon toga dodala: "Ne mogu da zaspim od uzbuđenja i adrenalina jer je moja ćerka danas, kad sam se vratila sa probe od dva sata, počela da plače kad mi je čula glas jer me se uželela. I krenula da me traži okicama". Podsećamo, pevačica je pre dva meseca na svet donnela ćerkicu kojoj je dala ime Zoia.… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 63 povezane
Minić: Aktivisti liste "Studenti pobeđuju" mogu da održe skup uz prethodno odobrenje
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 49 povezanih
Predsednik Kine posetu SAD završava razgledanjem Nacionalnog arhiva
Beta pre 51 minutajoš 77 povezanih