Povezane vesti

Haos u Eliti! Car zaratio sa Kulićkom: Prekinuli prijateljstvo za sva vremena "Platio sam račun u hotelu..."

Haos u Eliti! Car zaratio sa Kulićkom: Prekinuli prijateljstvo za sva vremena "Platio sam račun u hotelu..."

Telegraf pre 3 dana
U Eliti nikad kraja iznenađenjima. Miljana Kulić je dobila konkretno pitanje da li je prebolela Ivana Marinkovića. A onda se otvorila diskusija te je ona priznala šta joj je na duši. na iznenađenje cimera otkrila je i neke pikantne detalje odnosa sa Carem. - Miljana da li je alkohol pokazao da i dalje voliš samo Ivana Marinkovića? - Što se tiče alkohola, ja sam legla sinoć u rehab jer sam mislila da je slobodan, a Car je došao tamo i uhvatio me je za vaginu, i… »
FILIP CAR MILJANI PLAĆAO HOTEL I DAVAO PARE! Pukla bruka u Eliti!

FILIP CAR MILJANI PLAĆAO HOTEL I DAVAO PARE! Pukla bruka u Eliti!

Svet & Skandal pre 3 dana
Tokom porodičnog sastanka u Beloj kući, Miljana Kulić je odgovarala na optužbe cimera u vezi sa konzumiranjem alkohola i odnosom sa Ivanom Marinkovićem, ali je iznenada promenila temu i pred svima iznela šokantne tvrdnje na račun Filipa Cara. Miljana je pred okupljenim učesnicima ispričala da je otišla na spavanje u prostoriju za rehabilitaciju, gde je nedugo zatim došao i Filip Car. „Što se tiče alkohola, ja sam legla sinoć u rehab jer sam mislila da je slobodan,… »
Muk u eliti 10! Filip Car izneo nepoznate detalje o Miljani: Platio sam ti hotel iz kog si pobegla i dao ti pare za...

Muk u eliti 10! Filip Car izneo nepoznate detalje o Miljani: Platio sam ti hotel iz kog si pobegla i dao ti pare za...

Kurir pre 3 dana
Tokom diskusije u Beloj kući, Miljana Kulić odgovarala je na pitanja o svom ponašanju pod dejstvom alkohola i odnosu sa Ivanom Marinkovićem, ali je iznenada pred cimerima otkrila pikantne detalje o Filipu Caru. Ona je ispričala da je otišla da spava u prostoriju za rehabilitaciju misleći da je slobodna, kada je tamo došao Car i dodirivao je. Kako je tvrdila, on joj je tada rekao da bi bio sa njom, ali da to neće učiniti zbog Denverte. - Što se tiče alkohola, ja sam… »
"Platio sam ti hotel iz kog si pobegla i dao 1.000 evra za kocku" Haos u "Eliti", Filip Car brutalno zaratio sa Miljanom Kulić

"Platio sam ti hotel iz kog si pobegla i dao 1.000 evra za kocku" Haos u "Eliti", Filip Car brutalno zaratio sa Miljanom Kulić

Blic pre 3 dana
Car je Miljanu optužio za pokušaj ljubljenja sa više učesnika i otkrio da joj je davao novac za kocku. U rijalitiju "Elita" došlo je do novog žestokog sukoba između Filipa Cara i Miljane Kulić, koji su nakon niza optužbi i iznošenja prljavog veša definitivno prekinuli komunikaciju. Tokom diskusije u Beloj kući, Miljana Kulić odgovarala je na pitanja o svom ponašanju pod dejstvom alkohola i odnosu sa Ivanom Marinkovićem, ali je iznenada pred cimerima otkrila… »

Vesti dana »