Povezane vesti

Endi Kerol ogolio dušu: "Seksualno me zlostavljao poznati prijatelj, plašio sam se da kažem"

Endi Kerol ogolio dušu: "Seksualno me zlostavljao poznati prijatelj, plašio sam se da kažem"

Mondo pre 3 dana
Bivši golgeter reprezentacije Engelske opisao je traumatičan napad koji nije mogao da zaboravi, kao i "ponižavajuće i užasno" suđenje koje je usledilo. Inače, u poslednjem trenutku je odlučio da do detalja opiše taj incident, u dogovoru s izdavačem. "Postoje i druge stvari koje bih voleo da zaboravim, ali ne mogu. Pre nekoliko godina dogodilo mi se nešto toliko traumatično da sam tek u poslednjem trenutku odlučio da to uvrstim u ovu knjigu", napisao je Endi Kerol:… »
Potresna ispovest engleskog fudbalera: Endi Kerol otkrio da je seksualno napadnut u svom domu

Potresna ispovest engleskog fudbalera: Endi Kerol otkrio da je seksualno napadnut u svom domu

Kurir pre 3 dana
Incident se dogodio tokom njegovog drugog mandata u Njukaslu. Kerol je tada u svom domu ugostio prijatelja bivše partnerke, koja je u tom trenutku bila odsutna. Muškarac je trebalo da prenoći nakon što je došao kod fudbalera kako bi zajedno gledali bokserski meč. Kerol je u knjizi naveo da se napad dogodio dok je spavao. Nakon toga je muškarca izbacio iz kuće i pozvao policiju. Bivši fudbaler Liverpula i Vest Hema opisao je i koliko ga je čitava situacija… »

Vesti dana »