Povezane vesti
Ronaldo otvorio dušu: Razmišljao sam o penzionisanju...
Nova pre 1 dan
Ronaldo ima 41 godinu, ali i dalje želi da predstavlja Portuga. Našao se i na spisku selektora Žorža Žezusa za predstojeće mečeve u Ligi nacija. „Razmišljao sam o penzionisanju iz međunarodnog fudbala nakon Svetskog prvenstva. Ali razgovarao sam sa predsednikom, trenerom i još sam ovde. Ja sam vredan igrač, mogu da pomognem", rekao je Ronaldo na konferenciji. Spreman je da ode, ali i dalje misli da može da ima bitnu ulogu u reprezentaciji. „Ako Portugal više ne… »
"Pokušavaju da me ubiju!" Ronaldo priznao da je razmišljao o povlačenju, a onda šokirao sve: Čak ni sačmarom ne mogu da me…
Kurir pre 1 dan
Čak i tada bih izbegao metak", poručio je Portugalac. Nakon ove jasne poruke, Ronaldo je potvrdio i ono o čemu se već neko vreme spekulisalo – ozbiljno je razmišljao da posle Svetskog prvenstva završi reprezentativnu karijeru, ali je u međuvremenu promenio odluku. Legendarni Portugalac sada ima potpuno jasan cilj. Želi da pomogne novoj generaciji reprezentativaca, osvoji još jedan trofej sa Portugalom i pokuša da uradi ono što nijedan fudbaler pre njega nije uspeo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih
Završena isplata 6.000 dinara građanima Srbije: Evo ko ima godinu dana da podigne novac, a ko nema rok
Glas Zapadne Srbije pre 6 satijoš 63 povezane
Minić: Aktivisti liste "Studenti pobeđuju" mogu da održe skup uz prethodno odobrenje
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 49 povezanih
Predsednik Kine posetu SAD završava razgledanjem Nacionalnog arhiva
Pravo u centar pre 46 minutajoš 77 povezanih