Povezane vesti

Vučić iz Njujorka: U nedelju uveče podnosim ostavku, pre kraja mandata razgovaraću sa Putinom

Vučić iz Njujorka: U nedelju uveče podnosim ostavku, pre kraja mandata razgovaraću sa Putinom

Newsmax Balkans pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Njujorku, gde je u toku Generalna skupština Ujedinjenih nacija, da je imao dobre razgovore za Srbiju sa predstavnicima najvažnijih zemalja, kao i da je posebno zadovoljan razgovorima sa američkim… »
Predsednik Srbije se sastao sa Sergejem Lavrovim u Njujorku

Predsednik Srbije se sastao sa Sergejem Lavrovim u Njujorku

RTK pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Vučić je u sredu govorio na Generalnoj debati u okviru zasedanja GS UN, a tokom boravka u… »
Vučić sa Lavrovom: Izrazio sam nadu da ćemo narednih dana potpisati ugovor o gasnom aranžmanu

Vučić sa Lavrovom: Izrazio sam nadu da ćemo narednih dana potpisati ugovor o gasnom aranžmanu

Serbian News Media pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je u Njujorku, na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom, izrazio nadu da će dve zemlje do kraja septembra potpisati novi ugovor o gasnom aranžmanu. Vučić je na Instagramu napisao… »

Insajder pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je danas u Njujorku, na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom, izrazio nadu da će dve zemlje do kraja septembra potpisati novi ugovor o gasnom aranžmanu. Aleksandar Vučić. Foto… »
"Nadam se novom ugovoru do kraja septembra", Vučić se sastao sa Lavrovom u Njujorku, ruski ministar mu srdačno poručio…

"Nadam se novom ugovoru do kraja septembra", Vučić se sastao sa Lavrovom u Njujorku, ruski ministar mu srdačno poručio…

Blic pre 12 sati
Razgovarali su o energetskoj bezbednosti i mogućem potpisivanju novog gasnog ugovora sa Rusijom do kraja septembra. Tema sastanka bila su i bilateralni odnosi, ekonomska saradnja i globalna geopolitička situacija. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vučić posle sastanka sa Lavrovim: Nadam se novom gasnom aranžmanu sa Rusijom do kraja septembra

Vučić posle sastanka sa Lavrovim: Nadam se novom gasnom aranžmanu sa Rusijom do kraja septembra

Euronews pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Vučić je nakon sastanka objavio na Instagramu da su razgovarali o energetskoj bezbednosti u… »
Vučić se nada novom gasnom ugovoru sa Rusijom

Vučić se nada novom gasnom ugovoru sa Rusijom

N1 Info pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom o energetskoj bezbednosti u kontekstu opšte globalne krize u tom sektoru, i izrazio nadu da će se do kraja septembra potpisati novi ugovor o gasnom… »
Diplomatski sastanci u Njujorku: Koji su prioriteti Srbije na ovogodišnjem Samitu Ujedinjenih nacija

Diplomatski sastanci u Njujorku: Koji su prioriteti Srbije na ovogodišnjem Samitu Ujedinjenih nacija

Newsmax Balkans pre 11 sati
Energetika i unapređenje saradnje Srbije i Rusije u fokusu su razgovora predsednika Aleksandra Vučića sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom u Njujorku, gde su najavljeni i susreti sa makedonskim premijerom Dimirom Kovačevskim i generalnim… »

Pravo u centar pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je u Njujorku, na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom, izrazio nadu da će dve zemlje do kraja septembra potpisati novi ugovor o gasnom aranžmanu. Vučić je na Instagramu napisao… »

Radio sto plus pre 11 sati
Vučić je na Instagramu napisao da je razgovor sa Lavrovom, na marginama 81. zasedanja Generalne skupštine UN, bio “otvoren i sadržajan”, i da je glavna tema bila “energetska bezbednost u kontekstu opšte globalne krize u tom sektoru”. “Razgovarali smo i o… »

Beta pre 11 sati

Nedeljnik pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je danas u Njujorku, na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom, izrazio nadu da će dve zemlje do kraja septembra potpisati novi ugovor o gasnom aranžmanu. Vučić je na Instagramu… »

Radio 021 pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je danas u Njujorku, na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom, izrazio nadu da će dve zemlje do kraja septembra potpisati novi ugovor o gasu. Vučić je na Instagramu napisao da je… »
Vučić se sastao sa Lavrovim u Njujorku: Nada se novom gasnom ugovoru sa Rusijom do kraja septembra, razgovarao i sa nemačkim…

Vučić se sastao sa Lavrovim u Njujorku: Nada se novom gasnom ugovoru sa Rusijom do kraja septembra, razgovarao i sa nemačkim…

Nova pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovim, a jedna od glavnih tema razgovora bila je energetska bezbednost. Vučić je nakon sastanka saopštio da se nada potpisivanju novog gasnog… »
Predsednik Srbije sa Lavrovom o energetskoj bezbednosti i novom gasnom aranžmanu

Predsednik Srbije sa Lavrovom o energetskoj bezbednosti i novom gasnom aranžmanu

Telegraf pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom o energetskoj bezbednosti u kontekstu opšte globalne krize u ovom sektoru, pri čemu je izazio očekivanje da će Srbija do kraja… »
Vučić se sastao sa Lavrovim u Njujorku

Vučić se sastao sa Lavrovim u Njujorku

Nova pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovim, preneli su provladini mediji pozivajući se na vest agencije Tanjug. Međutim, Vučić na svom Instagram nalogu, na kojem inače redovno objavljuje… »
Putin pozdravio predsednika Srbije: Vučić sa Lavrovom o energetskoj bezbednosti i novom gasnom aranžmanu

Putin pozdravio predsednika Srbije: Vučić sa Lavrovom o energetskoj bezbednosti i novom gasnom aranžmanu

Dnevnik pre 12 sati
NjUJORK: Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom o energetskoj bezbednosti u kontekstu opšte globalne krize u ovom sektoru, pri čemu je izazio očekivanje da će Srbija do kraja… »

Vesti dana »