Povezane vesti

"Samo batine, zapucao bih ga usred čela": Pero Antić o Željku Obradoviću i situaciji u Partizanu

"Samo batine, zapucao bih ga usred čela": Pero Antić o Željku Obradoviću i situaciji u Partizanu

Telegraf pre 1 dan
Između ostalog, dotakao se priče o situaciji u Partizanu prošle sezone. Pošto je i sam imao priliku da sarađuje sa Željkom Obradovićem u Fenerbahčeu, Antiću je očigledno zasmetao način na koji su Džabari Parker i Tajrik Džons ophodili prema klubu prošle sezone i stvarali nemir u svlačionici. Najpre je istakao da se nekada znalo kako stzoje stvari u svlačionici. - Ja mislim, pričao sam tada i sa Batom Zimonjićem. Njemu sam rekao da nema pojma koliko bih ja želeo da… »
„Zapucao bih ga usred čela“: Pero Antić žestoko o onome što se dešavalo u Partizanu!

„Zapucao bih ga usred čela“: Pero Antić žestoko o onome što se dešavalo u Partizanu!

Hot sport pre 24 sata
Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde bio je poznat po temperamentnom karakteru, ali i po tome da nikada nije bežao od odgovornosti kada je trebalo stati iza ekipe. Zato je zanimljivo njegovo viđenje svega što se prošle sezone događalo u Partizanu, posebno odnosa pojedinih igrača prema Željku Obradoviću. Antić je sa trofejnim stručnjakom sarađivao u Fenerbahčeu i upravo iz tog iskustva govori o tome koliko je, prema njegovom mišljenju, važno da trener ima autoritet u… »
"Voleo bih da sam bio u svlačionici Partizana - samo batine, brate!" Pero Antić bez dlake na jeziku: "Zapucao bih ga usred…

"Voleo bih da sam bio u svlačionici Partizana - samo batine, brate!" Pero Antić bez dlake na jeziku: "Zapucao bih ga usred…

Kurir pre 1 dan
Antić je gostovao u podkastu „Jao Mile“, gde je govorio o legendarnom treneru Željku Obradoviću i njegovom autoritetu u svlačionici. Posebno se osvrnuo na situacije iz prošle sezone kada, prema njegovom viđenju, pojedini igrači nisu pokazali dovoljno poštovanja prema trofejnom stručnjaku. Antić je istakao da mu je bilo žao što nije bio deo Partizanove svlačionice u tom periodu. Kako je ispričao, o tome je razgovarao i sa Batom Zimonjićem, kojem je rekao da bi voleo… »

Vesti dana »