Povezane vesti

Sofija Loren oplela po filmu Gaja Ričija: "Najgori koji sam ikada gledala" VIDEO

Sofija Loren oplela po filmu Gaja Ričija: "Najgori koji sam ikada gledala" VIDEO

B92 pre 3 dana
Sofija Loren ostvarila je brojne uloge u filmskim klasicima. Karijeru je započela pedesetih godina, a proboj u Holivud ostvarila je uz Keri Granta u filmovima "Ponos i strast" i "Lađa za stanovanje". Ipak, svetsku slavu doneo joj je italijanski film "Dve žene", za koji je nagrađena Oskarom za najbolju glumicu. Od sedamdesetih godina njene su se uloge proredile, ali njen uticaj nije oslabio. Tokom 2000-ih Loren je glumila u samo pet projekata, ali to je nije… »
Sofija Loren o filmu Gaja Ričija: Najgori koji sam ikada gledala

Sofija Loren o filmu Gaja Ričija: Najgori koji sam ikada gledala

N1 Info pre 3 dana
Upravo se to dogodilo Sofiji Loren, koja nije mogla da shvati kako je jedan promašaj iz 2000-ih, uz to još i rimejk italijanskog klasika, uopšte dobio zeleno svetlo za produkciju. Sofija Loren ostvarila je brojne uloge u filmskim klasicima. Karijeru je započela pedesetih godina, a proboj u Holivudu ostvarila je uz Kerija Granta u filmovima „Ponos i strast“ i „Lađa za stanovanje“. Ipak, svetsku slavu doneo joj je italijanski film „Dve žene“, za koji je nagrađena… »

Vesti dana »