Povezane vesti

"Upalili svetlo, a oko mene 5 stripera": Nada Obrić doživela šok na proslavi rođendana, na kraju plesala sa njima

"Upalili svetlo, a oko mene 5 stripera": Nada Obrić doživela šok na proslavi rođendana, na kraju plesala sa njima

Mondo pre 1 dan
Sada je progovorila o deci i unucima, dirljivim trenucima koje doživljava s njima, ali i trenutku kada su je iznenadili na proslavi rođendana. Pevačica je otkrila da se nadala da će njen frizer, koji se bavi pevanjem, da je iznenadi na proslavi, ali su njeni ukućani imali drugu ideju. "Ja sam imala u to vrijeme salon lepote i zdravlja i svi zaposleni i moja ćerka koja je tada studirala, ovaj, oni će se organizovati da mi prave 50. rođendan. I ništa. A sad Dejan se… »
(Video) "Četiri puta sam pobedila kancer" Nada Obrić o najvećoj životnoj borbi, pa progovorila o naslednicima: "Kad me unuka…

(Video) "Četiri puta sam pobedila kancer" Nada Obrić o najvećoj životnoj borbi, pa progovorila o naslednicima: "Kad me unuka…

Blic pre 1 dan
Osim roditeljstva, podelila je i srećne vesti o izdavanju nove LP ploče, kojoj se posebno raduje iako nema gramofon na kome bi je slušala. Pevačica Nada Obrić u dirljivoj ispovesti otkriva kako je izgledalo odgajati četvoro dece, ali i anegdotu sa proslave svog 50. rođendana. Pevačica, koja je nedavno na kratkom odmoru napunila baterije, sa osmehom je otpočela ovu dirljivu ispovest. - Borim se, borim se sa sobom - odgovorila je Nada kratko na pitanje kako se oseća… »

Vesti dana »