Povezane vesti

Prljavi Inspektor Blaža u velikom stilu predstavio novi album, na promociju stigao na nesvakidašnji način

Prljavi Inspektor Blaža u velikom stilu predstavio novi album, na promociju stigao na nesvakidašnji način

Telegraf pre 1 dan
Da rokenrol u Srbiji i dalje ima neiscrpnu energiju, originalnost i smisao za autentični humor, pokazala je nesvakidašnja promocija novog studijskog albuma Prljavog inspektora Blaže pod nazivom „Noćas igra ceo grad“. U prepunom RTS klubu u zgradi Radio Beograda, muzičar, šoumen i večiti dečak domaće scene priredio je događaj koji će se dugo pamtiti – počevši od samog dolaska. Naime, Blaža je na sopstvenu promociju stigao u maniru filmskih junaka iz starih komedija:… »
Najvažnije mi je da muzika ima energiju: Prljavi inspektor Blaža predstavio novi album na kom je i mnoštvo dueta sa…

Najvažnije mi je da muzika ima energiju: Prljavi inspektor Blaža predstavio novi album na kom je i mnoštvo dueta sa…

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Novosti Na albumu se, pored naslovne numere "Večeras igra celi grad", nalaze pesme „Ja volim je još“, „Kao nekada“, „Nemoj reći da ti se spava“, „Suze nisu dovoljne“, „Lake žene“, „Jer noć“, „Ne mogu bez nje“, „Kad tebe vidim“, „Lova pozovi me“, „Moja mala bestija“ i „Nikad neću da zaboravim“. Posebno mesto zauzimaju dueti. Blaža je na pesmi „Ja je još volim“ udružio snage sa Dragom i Žikom Jelićem iz „YU grupe“, dok je „Kao nekada“ snimio sa Nikolom… »
"Dan pred smrt je nastupila": Inspektor Blaža snimio duet sa Beti Đorđević, otkrio nam kako je izgledala saradnja

"Dan pred smrt je nastupila": Inspektor Blaža snimio duet sa Beti Đorđević, otkrio nam kako je izgledala saradnja

Mondo pre 1 dan
Pogledajte kako je insprektor Blaža izgledao na promociji albuma: Naime, pokojna Beti je pred smrt snimila duet sa inspektorom Blažom pod nazivom "Suze nisu dovoljne", a poznati muzičar je za naš portal otkrio nepoznate detalje ove saradnje. "Svakako da je Beti jedna od najvećih profesionalaca koje sam upoznao u životu. Beti je životna energija i radost. Ona je sve ono što želite od osobe koja se bavi ovim poslom. Kada je upoznate da osetite da ona voli ono što… »

Vesti dana »