Povezane vesti

"Sudbina sveta se odlučuje danas" Vučić iz Njujorka: "Za nas i za ceo svet je bitno da sastanak Trampa i Si Đinpinga prođe…

"Sudbina sveta se odlučuje danas" Vučić iz Njujorka: "Za nas i za ceo svet je bitno da sastanak Trampa i Si Đinpinga prođe…

Blic pre 2 dana
Naglasio je važnost susreta Donalda Trampa i Si Đinpinga, ističući da sudbina sveta zavisi od odnosa SAD i Kine Vučić je izdvojio razliku u tehnološkom napretku između Amerike, Kine i ostalih država, ističući da Srbija treba da održava dobre odnose s obe sile Predsednik Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Njujorka i izjavio je da je danas imao dobre razgovore za Srbiju sa predstavnicima najvažnijih zemalja, kao i da je posebno zadovoljan razgovorima sa… »
Vučić: U nedelju uveče podnosim ostavku, pre kraja mandata razgovaraću sa Putinom

Vučić: U nedelju uveče podnosim ostavku, pre kraja mandata razgovaraću sa Putinom

RTS pre 2 dana
Obraćanje predsednika Vučića "U nedelju uveče podneću ostavku" Predsednik Aleksandar Vučić rekao je novinarima da će u nedelju uveče podneti ostavku na mesto predsednika Republike. "U nedelju uveče podnosim ostavku, tako da ću vam javiti, mislim da će biti oko osam sati uveče. Obavestiću vas, pozvaću vas sve, čućete i moje obrazloženje i sve drugo", rekao je Vučić. Opširnije Kraće "Mi bismo da budemo prijatelji sa svima na Zapadnom Balkanu, ali Hrvatska želi… »

Vesti dana »