Povezane vesti

Vučić: U nedelju uveče podnosim ostavku

Vučić: U nedelju uveče podnosim ostavku

N1 Info pre 23 sata
Obavestiću vas, pozvaću vas sve, čućete i moje obrazloženje i sve drugo", rekao je Vučić, preneo je RTS. Vučić rekao je da će u narednim danima razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. "Imaću u narednim danima, pre nego što završim mandat, razgovor i sa predsednikom Putinom, tako da, eto, to su vam vesti. Razgovarali smo ovde, naravno, i oko energetskih sporazuma i oko Naftne industrije Srbije, razgovarali i oko rada Ruske železnice u našoj zemlji,… »
Vučić: Ostavku podnosim u nedelju uveče, građani će čuti moje obrazloženje

Vučić: Ostavku podnosim u nedelju uveče, građani će čuti moje obrazloženje

RTK pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će ostavku na mesto predsednika Republike podneti u nedelju, 27. septembra, u večernjim časovima kao i da će građani moći tada da čuju i njegovo obrazloženje. „U nedelju je naporan dan, u nedelju uveče podnosim ostavku, mislim da će biti oko osam sati uveče“, rekao je Vučić novinarima u Njujorku. Dodao je da će tada navesti obrazloženje koje će građani moći da čuju. Na pitanje novinara da li je čestitao… »
Vučić: U nedelju uveče podnosim ostavku na mesto predsednika

Vučić: U nedelju uveče podnosim ostavku na mesto predsednika

Insajder pre 23 sata
Foto: Srđan Ilić "U nedelju uveče podnosim ostavku, tako da ću vam javiti, mislim da će biti oko osam sati uveče. Obavestiću vas, pozvaću vas sve, čućete i moje obrazloženje i sve drugo", rekao je Vučić. Vučić je izjavio i da se nada da će za dva do tri dana, nakon razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, znati više o rešenju za pitanje Naftne industrije Srbije (NIS). Na pitanje novinara u Njujorku da li je sada izvesnija slika kada je u pitanje rešenje… »
Vučić: U nedelju uveče podnosim ostavku na mesto predsednika, pre toga sa Putinom rešavam NIS

Vučić: U nedelju uveče podnosim ostavku na mesto predsednika, pre toga sa Putinom rešavam NIS

Radio 021 pre 23 sata
"U nedelju uveče podnosim ostavku, tako da ću vam javiti, mislim da će biti oko osam sati uveče. Obavestiću vas, pozvaću vas sve, čućete i moje obrazloženje i sve drugo", rekao je Vučić. Vučić je izjavio i da se nada da će za dva do tri dana, nakon razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, znati više o rešenju za pitanje Naftne industrije Srbije (NIS). Na pitanje novinara u Njujorku da li je sada izvesnija slika kada je u pitanje rešenje oko Naftne… »
Vučić: U nedelju uveče, oko 20.00 sati, podnosim ostavku

Vučić: U nedelju uveče, oko 20.00 sati, podnosim ostavku

Nova pre 24 sata
Predsednik Vučić rekao јe novinarima da će u nedelju uveče podneti ostavku i naјavio da će tada obavestiti јavnost o svoјoј odluci i obrazloženju. "U nedelju uveče podnosim ostavku, tako da ću vam јaviti, mislim da će biti oko osam sati uveče. Obavestiću vas, pozvaću vas sve, čućete i moјe obrazloženje i sve drugo", rekao јe Vučić.… »
"U nedelju oko 20 časova podnosim ostavku", Vučić iz Njujorka: "Sve ću obrazložiti građanima"

"U nedelju oko 20 časova podnosim ostavku", Vučić iz Njujorka: "Sve ću obrazložiti građanima"

Blic pre 24 sata
Vučić je takođe istakao da su razgovori sa svetskim liderima u Njujorku bili dobri za Srbiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će ostavku na mesto predsednika Republike podneti u nedelju, 27. septembra, u večernjim časovima kao i da će građani moći tada da čuju i njegovo obrazloženje. - U nedelju je naporan dan, u nedelju uveče podnosim ostavku, mislim da će biti oko osam sati uveče - rekao je Vučić novinarima u Njujorku. Dodao je da će tada… »
Vučić: "U nedelju podnosim ostavku, biće to oko osam uveče"

Vučić: "U nedelju podnosim ostavku, biće to oko osam uveče"

Mondo pre 24 sata
Tokom svog obraćanja novinarima, predsednik je najavio da će u nedelju uveče zvanično podneti ostavku, kada će javnosti detaljno obrazložiti razloge za ovaj potez. "U nedelju je naporan dan, ali u nedelju uveče podnosim ostavku. Biće to oko 8 sati uveče, obavestiću vas, čućete moje obrazloženje i onda sam spreman da odgovorim na sva vaša pitanja", poručio je Vučić. Podsetimo, predsednik Vučić je u sredu govorio na Generalnoj debati u okviru 81. zasedanja Generalne… »
Vučić iz Njujorka o ostavci: "Kada uđete u politiku, morate biti svesni da možete da izađete"

Vučić iz Njujorka o ostavci: "Kada uđete u politiku, morate biti svesni da možete da izađete"

Euronews pre 24 sata
Vučić je prethodno najavio da će ostavku podneti po povratku iz Njujorka, a kao datum je naveo 27. septembar. Odgovarajući na pitanje novinara da li je za njega posebno emotivan trenutak to što je poslednji put u Ujedinjenim nacijama kao predsednik Srbije, Vučić je rekao da ne želi da govori o sebi, već o poslu koji obavlja u interesu građana Srbije. „Ja sam čovek od krvi i mesa, ali ne bih da pričam o ličnom odnosu. Nisam došao ovde da govorim o sebi, pa ni pred… »

Vesti dana »