Povezane vesti
Kosovo: Osmi dan protesta u znak podrške osuđenim liderima bivše OVK
Danas pre 2 dana
Na Trgu Skenderbeg i Trgu Majka Tereza u centru Prištine i danas se okupilo više hiljada građana iz svih gradova na Kosovu. Sa istim transparentima koji su prisutni na svim dosadašnjim protestima, „Ne u moje ime“, „Sloboda ima ime“, kao i sa zastavama Kosova, nacionalnim zastavama, zastavama OVK, demonstranti izražavaju nezadoboljstvo zbog presuda bivšim čelnicima OVK-a. Organizacija veterana OVK je ranije najavila da će u petak, 25. septembra u svim opštinama na… »
Protesti u Prištini devetu noć zaredom: "Ne u moje ime" zbog presuda bivšim čelnicima OVK
Insajder pre 1 dan
Priština. Foto: Tanjug/AP Photo/Zana Cimili Sa istom ikonografijom, transparentima koji su prisutni na svim dosadašnjim protestima, "Ne u moje ime", "Sloboda ima ime", kao i sa zastavama Kosova, nacionalnim zastavama, zastavama OVK, demonstranti izražavaju nezadovoljstvo zbog presuda bivšim čelnicima OVK-a. Organizacija veterana OVK je ranije najavila da će sutra u svim opštinama na Kosovu gde imaju ogranke, biti organizovani protesti i pozvala sve da se u 21 čas… »