Povezane vesti

"Silovana sam, trpela sam..." Jeziva ispovest o teškom životu pevačice iz "Granda": "Majka je prosila"

"Silovana sam, trpela sam..." Jeziva ispovest o teškom životu pevačice iz "Granda": "Majka je prosila"

Telegraf pre 23 sata
Ipak, iza glasa slavuja i nasmejanog lica mnogi ne znaju da se krije teška životna priča. Zvezdana je, u intervjuu objavljenom na njenoj fan stranici, prvi put detaljnije govorila o iskustvima koja su obeležila njeno odrastanje i život. Kako je objasnila, svesno je odlučila da se tokom takmičenja ne osvrće na lične tragedije, jer je želela da publika donese sud o njoj na osnovu muzike. - Želela sam da ljudi prvo upoznaju mene kroz pesmu, a ne kroz moje rane. Iza… »
"Majka je prosila, a ja sam sa 16 godina bila silovana": Životna priča naše pevačice mnoge će rasplakati

"Majka je prosila, a ja sam sa 16 godina bila silovana": Životna priča naše pevačice mnoge će rasplakati

Nova pre 1 dan
Ipak, iza osmeha i energije kojima je plenila na sceni krije se životna priča o kojoj tokom takmičenja nije želela javno da govori. Zvezdana je, u intervjuu objavljenom na njenoj fan stranici, prvi put detaljnije govorila o iskustvima koja su obeležila njeno odrastanje i život. Kako je objasnila, svesno je odlučila da se tokom takmičenja ne osvrće na lične tragedije, jer je želela da publika donese sud o njoj na osnovu muzike. – Želela sam da ljudi prvo upoznaju… »

Vesti dana »