Povezane vesti

Filip Kostić: "Očekujemo veću podršku, ali razumemo navijače"

Filip Kostić: "Očekujemo veću podršku, ali razumemo navijače"

Mondo pre 4 minuta
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Grčke 2:1 (0:1) pred sablasno praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić". Ne pamti se slabija poseta za "orlove" u Beogradu, možda još od onog čuvenog susreta sa Poljskom, a razlozi su brojni - pre svega… »
"Naravno da sam pevao 'Bože pravde'": Jovanović je selektor Grčke i dugo nije bio emotivniji nego nakon gostovanja Srbiji

"Naravno da sam pevao 'Bože pravde'": Jovanović je selektor Grčke i dugo nije bio emotivniji nego nakon gostovanja Srbiji

Nova pre 1 sat
Selektor fudbalske reprezentacije Grčke Ivan Jovanović imao je posebno emotivno veče na stadionu „Rajko Mitić“, pošto je svoju selekciju vodio protiv Srbije. Grčka je posle preokreta slavila sa 2:1 na startu A divizije Lige nacija, a Jovanović je nakon… »
"Srbi su oduvek bili bolji od nas, u svemu - SAD traže izgovore!" Brutalna analiza! Srušili Srbiju, pa poručili: "Postali su…

"Srbi su oduvek bili bolji od nas, u svemu - SAD traže izgovore!" Brutalna analiza! Srušili Srbiju, pa poručili: "Postali su…

Kurir pre 15 minuta
Grčka je došla u Beograd, očitala lekciju Srbiji i otišla kući sa velikom pobedom. Bilo je to još jedno bolno suočavanje našeg reprezentativnog tima sa realnošću. Grci su na Marakani radili šta su hteli, "Orlovi" su izgledali nemoćno, a iz Atine je posle… »
Junak Grka: "Mnogo dobre igrače imamo, pokazali smo se protiv Srbije"

Junak Grka: "Mnogo dobre igrače imamo, pokazali smo se protiv Srbije"

B92 pre 20 minuta
Anastasios Duvikas, napadač grčke reprezentacije, potvrdio je klasu i golgeterski njuh, pogotkom u nadoknadi vremena, za trijumf u Beogradu. Grci su slavili 2:1 na startu A Lige Nacija. "Veliko zadovoljstvo, pre svega, jer smo pobedili. Postići gol u… »
Apsolutna katastrofa! Zbog ovoga je Srbija u strašnom problemu

Apsolutna katastrofa! Zbog ovoga je Srbija u strašnom problemu

Večernje novosti pre 35 minuta
Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je pravi šok na startu novog ciklusa Lige nacija, pošto je na domaćem terenu poražena od selekcije Grčke rezultatom 1:2. Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages Iako su Grci važili za autsajdere i, bar na papiru… »
Jovanović pevao „Bože pravde“, pa pobedio Srbiju: „Od žreba sam imao emocije“

Jovanović pevao „Bože pravde“, pa pobedio Srbiju: „Od žreba sam imao emocije“

Sputnik pre 1 sat
Ivan Jovanović je kao selektor Grčke pobedio Srbiju u Beogradu, ali duel na stadionu „Rajko Mitić“ za njega nije bio samo još jedna utakmica. Srpski trener otkrio je posle trijumfa Grčke 2:1 da je uoči početka meča pevao „Bože pravde“. Grčka je do tri… »
Paunović posle poraza od Grčke: Naredio sam igračima da u finišu idemo napred, bolno je i poučno

Paunović posle poraza od Grčke: Naredio sam igračima da u finišu idemo napred, bolno je i poučno

Newsmax Balkans pre 1 sat
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović preuzeo je odgovornost za poraz od Grčke u Ligi nacija, poručivši da je u finišu utakmice naredio igračima da idu napred. Podsetimo, fudbaleri Srbije su poraženi u četvrtak na stadionu "Rajko… »
Filip Kostić o lošoj poseti na meču Srbija – Grčka: Svesni smo svega… (VIDEO)

Filip Kostić o lošoj poseti na meču Srbija – Grčka: Svesni smo svega… (VIDEO)

Danas pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije startovala je porazom u novoj sezoni A Lige nacija. Srbija je izgubila od Grčke rezultatom 2:1 pogotkom u 90+4 minutu, iako je na isteku regularnog dela pogodila stativu i imala dodatnu šansu u nastavku akcije. Ni sreća… »
Colis: "Pobedu smo zaslužili mnogo pre 90+5. minuta"

Colis: "Pobedu smo zaslužili mnogo pre 90+5. minuta"

B92 pre 1 sat
Fudbaler grčke reprezentacije Hristos Colis konstatovao je da je njegov tim još u prvom poluvremenu trebalo da materijalizuje šanse i ranije da obezbedi pobedu. Grci su golom duvikasa u petom minutu nadoknade pobedili Srbiju 2:1 u A Ligi Nacija pred… »
Sam pao, sam se ubio

Sam pao, sam se ubio

B92 pre 2 sata
Dočekala je Srbija Grčku u trenutku kada dva nacionalna tima prolaze kroz različite periode. "Heleni" puni optimizma na konto "zlatne generacije" i već na pesimizam svikla Srbija kojoj je dosta novih ciklusa i početaka iznova. U okršaju dva tima, koji bi… »
Na polupraznoj Marakani Srbija izgubila od Grčke, a navijači u crnom skandirali Ratku Mladiću

Na polupraznoj Marakani Srbija izgubila od Grčke, a navijači u crnom skandirali Ratku Mladiću

Vreme pre 2 sata
Reprezentacija Srbije poražena je od Grčke rezultatom 2:1 na gotovo praznom stadionu „Rajko Mitić“ u okviru prvog kola divizije A Lige nacija. Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je meč protiv Grčke pred malobrojnom publikom na Marakani, a gosti su… »
(VIDEO) Mitrović: Navijači, dođite! Treba podržati novi početak

(VIDEO) Mitrović: Navijači, dođite! Treba podržati novi početak

Sport klub pre 2 sata
Nekadašnji reprezentativac Srbije Stefan Mitrović žali za ispuštenim bodovima "orlova" u porazu od Grčke (2:1), ali i za rekordno slabom posetom na stadionu "Rajko Mitić". Iskusni defanzivac Partizana rekao je da su izabranici Veljka Paunovića nemarnim… »
Pogledajte kako je selektor Grčke sočno opsovao: I sam ostao posle šoka na Marakani u 95.

Pogledajte kako je selektor Grčke sočno opsovao: I sam ostao posle šoka na Marakani u 95.

Mondo pre 2 sata
Grčka je pobedila Srbiju na startu Lige nacija i to golom u praktično poslednjem minutu. Vodili su "orlovi" sve do finiša meča, potom je Colis zasluženo doneo izjednačenje, da bi Duvikas u 95. minutu iskoristio smušenost naše odbrane za potpuni preokret… »
Ovo je bolelo više od poraza! Marakana sablasno prazna, Kostić progovorio o navijačima!

Ovo je bolelo više od poraza! Marakana sablasno prazna, Kostić progovorio o navijačima!

Kurir pre 2 sata
Umesto prepoznatljive atmosfere i punih tribina, duel Srbije i Grčke obeležila je sablasna slika na stadionu "Rajko Mitić". Na tribinama je bilo tek nekoliko hiljada navijača, pa su prazna mesta bila jedna od najupečatljivijih scena večeri. Fudbaleri… »
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."

"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."

Kurir pre 3 sata
Ivan Jovanović je sa Grčkom srušio Srbiju na Marakani, ali posle utakmice nije krio koliko je za njega ovaj duel bio poseban. Srpski stručnjak, koji već godinama radi u Grčkoj, priznao je da mu je utakmica protiv „Orlova“ bila potpuno drugačija od bilo… »
(VIDEO) Cvetković zadovoljan: Igrali smo dobro, nismo imali sreće

(VIDEO) Cvetković zadovoljan: Igrali smo dobro, nismo imali sreće

Sport klub pre 2 sata
Kao i mnogi u poraženom timu, Mihajlo Cvetković zadovoljan je igrom Srbije protiv Grčke uprkos ispuštenom vođstvu i negativnom ishodu (2:1). I perspektivni ofanzivac Anderlehta pridružio se narativu da su „orlovi“ pružili dobru predstavu i zaslužili… »
(VIDEO) Okuka: Teža je atmosfera nego poraz

(VIDEO) Okuka: Teža je atmosfera nego poraz

Sport klub pre 2 sata
Reprezentacija Srbije doživela je poraz na startu Lige nacija od Grčke 2:1. Ali po rečima Dragana Okuke od poraza više bole prazne tribine stadiona Rajko Mitić. Iskusni trener smatra da je najrealniji rezultat bio 1:1. – Malo publike. Bez publike, teška… »
Sablasno prazne tribine na meču Srbije: Kostić prokomentarisao ono što je video, reprezentativci su svesni realnosti

Sablasno prazne tribine na meču Srbije: Kostić prokomentarisao ono što je video, reprezentativci su svesni realnosti

Nova pre 3 sata
Sablasno prazne tribine stadiona „Rajko Mitić“ bile su jedna od upečatljivijih slika sa utakmice Srbije i Grčke, a na slabu posetu osvrnuo se i Filip Kostić posle poraza „orlova“. Srbija je povela, ali nije uspela da sačuva prednost, pa je Grčka… »
"Ova pravila ne razumem, dešavaju se čudne stvari": Tadić u neverici šta ga je sačekalo u nadoknadi vremena, a onda samo…

"Ova pravila ne razumem, dešavaju se čudne stvari": Tadić u neverici šta ga je sačekalo u nadoknadi vremena, a onda samo…

Nova pre 3 sata
Dušan Tadić vratio se u reprezentaciju Srbije posle dve godine, a već u prvom meču po povratku našao se u neobičnoj situaciji zbog novog pravila koje ga je, kako kaže, potpuno zbunilo. Ipak, vrlo brzo se to završilo time što je samo slegnuo ramenima i… »
Selektor Grčke: "Naravno da sam pevao himnu Srbije"

Selektor Grčke: "Naravno da sam pevao himnu Srbije"

B92 pre 3 sata
Selektor Grčke Ivan Jovanović kaže da je pevao "Bože pravde" uoči meča sa Srbijom. Heleni su slavili na "Marakani" posle preokreta (2:1), u prvom meču A Lige nacija. "Srbija je izuzetan tim, brzo je povela i to je utičalo na naše igrače. Borili smo se… »
Da je dobro počelo - nije!

Da je dobro počelo - nije!

Telegraf pre 3 sata
Nije dobro počelo - bilo koji opis trenutne situacije da upotrebite stajaće štiklir pored vašeg odgovora. Srbija je izgubila od Grčke na početku Lige nacija i već na samom startu sebi stavila omču oko vrata kada su dva kriterijuma u pitanju. Prvi je… »
Hit reakcija selektora Grčke posle gola u 95. minutu, psovao na srpskom: "Je**m ti fudbal"

Hit reakcija selektora Grčke posle gola u 95. minutu, psovao na srpskom: "Je**m ti fudbal"

Telegraf pre 2 sata
Pevao "Bože pravde" pre početka utakmice. Utisci posle poraza od Grčke (2:1) još uvek se sabiraju, a vremena za analizu selektor Srbije Veljko Paunović ima samo ovog prepodneva, pošto za dva i po dana na stadionu "Rajko Mitić" u drugom kolu Lige nacija… »
Dušan Tadić: "Ja ova pravila ne razumem, dešavaju se čudne stvari"

Dušan Tadić: "Ja ova pravila ne razumem, dešavaju se čudne stvari"

Mondo pre 3 sata
Dušan Tadić vratio se u fudbalsku reprezentaciju Srbije posle dve godine, a sačekala su ga nova pravila - koja su umalo "orlove" koštala primljenog gola. Kada je Tadić trebalo da bude zamenjen u 90. minutu, nije za 10 sekundi prišao aut-liniji i ustupio… »
Paunović preuzeo krivicu za poraz od Grčke: „Ja sam naredio da idemo napred“

Paunović preuzeo krivicu za poraz od Grčke: „Ja sam naredio da idemo napred“

Sputnik pre 3 sata
Selektor Srbije Veljko Paunović preuzeo je odgovornost za poraz od Grčke 2:1 na startu Lige nacija, objasnivši da je upravo on u završnici utakmice naredio ekipi da krene po pobedu. Ta odluka ostavila je prostor iza poslednje linije, što su Grci… »
Paunović nakon poraza u startu Lige nacija: Bolno i poučno

Paunović nakon poraza u startu Lige nacija: Bolno i poučno

Radio 021 pre 3 sata
Srbija je sinoć na svom terenu u Beogradu poražena od Grčke 1:2, u prvom kolu Grupe 2 Divizije A Lige nacija. Tom prilikom selektor Veljko Paunović je izjavio da je takav rezultat "bolan, ali poučan". Paunović je ocenio je da je njegov tim u završnici… »
Selektor Grčke uništio svoju Srbiju u 95. minutu: "Naravno da sam pevao Bože pravde"

Selektor Grčke uništio svoju Srbiju u 95. minutu: "Naravno da sam pevao Bože pravde"

Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije upisala je tragičan poraz u meču prvog kola Lige nacija od Grčke na stadionu "Rajko Mitić", pošto je Duvikas u 95. minutu doneo totalni preokret. Prethodno je Živković Orlove stavio u pol-poziciju u četvrtom, a Colis… »
Dubioza Srbije u pet tačaka! Daleko je sunce Paunove nade

Dubioza Srbije u pet tačaka! Daleko je sunce Paunove nade

Sport klub pre 4 sati
Bolnije nije moglo – u utakmici čiji ulog se očitavao u više od tri boda – reprezentacija Srbije položila je oružje. Ostavljena i od razočarane javnosti, pred svega 5.000 fudbalskih vernika, ekipa Veljka Paunovića kapitulirala je u poslednjem minutu… »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred

Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred

Politika pre 8 sati
„Tadićev uticaj je ogroman, lider je i prevashodno dobar čovek, to nam daje sigurnost na terenu”–rekao je Veljko Paunović. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović preuzeo je odgovornost za poraz od Grčke u Ligi nacija i istakao da je u… »
Jovanović: Mislim da je pravda zadovoljena, pevao sam "Bože pravde"

Jovanović: Mislim da je pravda zadovoljena, pevao sam "Bože pravde"

RTS pre 10 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Grčke Ivan Jovanović rekao je posle meča u Beogradu da je njegov tim zasluženo pobedio Srbiju u Ligi nacija i da je uoči početka utakmice pevao "Bože pravde". Fudbaleri Grčke pobedili su na Stadionu "Rajko Mitić" u… »
Izuzetno slaba poseta na meču Srbija – Grčka

Izuzetno slaba poseta na meču Srbija – Grčka

Danas pre 10 sati
Fduableri Srbije dočekuje Grčku u prvom kolu Lige nacija. Ovo je neki novi start „orlova“, a selektor Veljko Paunović je iznenadio sa sastavom. Utakmicu počinju: V. Milinković-Savić, Simić, Eraković, Pavlović, Kostić, Živković, S. Milinković-Savić, N… »
Paunović se obratio naciji nakon poraza Srbije na Marakani! Selektor poručio: "Ovo je moja krivica"!

Paunović se obratio naciji nakon poraza Srbije na Marakani! Selektor poručio: "Ovo je moja krivica"!

Kurir pre 10 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović analizirao je poraz od Grčke (1:2) neposredno po završetku meča na stadionu "Rajko Mitić". Na konferenciji za medije javnosti se obratio selektor Orlova Veljko Paunović: - Zadovoljan sam navijačima… »
Tadiću za poraz od Grčke krive sudije: "Ne razumem ova pravila"

Tadiću za poraz od Grčke krive sudije: "Ne razumem ova pravila"

Nova pre 10 sati
Dušan Tadić, kapiten Srbije, po završeku utakmice i poraza od Grčke nije govorio o slaboj igri "orlova", već je nakon neuspeha od 2:1 pažnju skrenuo na - sudije. „Bila je jako zahtevna utakmica. Grčka je dobra reprezentacija, bilo je dosta situacija, i u… »
Selektor Srbije prihvata odgovornost: Paunović objasnio zašto je izveo tim...

Selektor Srbije prihvata odgovornost: Paunović objasnio zašto je izveo tim...

Večernje novosti pre 10 sati
Orlovi bez bodova posle prvog kola u Diviziji A Lige nacija. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Nije uspela fudbalska reprezentacija Srbije da pozitivnim rezultatom otvori novi ciklus Lige nacija. Orlovi su na premijeri izgubili od Grčke 1:2, golom u… »
Paunović emotivan: "Ja sam kriv, naredio sam im!"

Paunović emotivan: "Ja sam kriv, naredio sam im!"

B92 pre 10 sati
Selektor Srbije Veljko Paunović obratio se javnosti na konferenciji za medije posle poraza od Grčke (1:2) u 1. kolu grupe 2 A divizije Lige nacija. "Orlovi" su na stadionu "Rajko Mitić" poraženi rezultatom 2:1, i to nakon što su od 4. minuta vodili golom… »
"Pevao sam Bože pravde", Ivan Jovanović emotivan nakon pobede Grčke nad Srbijom: Zaslužili smo

"Pevao sam Bože pravde", Ivan Jovanović emotivan nakon pobede Grčke nad Srbijom: Zaslužili smo

Večernje novosti pre 10 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Grčke Ivan Jovanović izjavio je da je njegov tim zasluženo pobedio Srbiju u Ligi nacija i naveo da je uoči početka večerašnjeg meča u Beogradu pevao "Bože pravde". FOTO: TANJUG/ AMIR HAMZAGIĆ/ nr Fudbaleri Grčke pobedili… »
Veljko Paunović emotivno nakon dramatičnog poraza Srbije: "Preuzimam odgovornost, potrebni su bolji rezultati"

Veljko Paunović emotivno nakon dramatičnog poraza Srbije: "Preuzimam odgovornost, potrebni su bolji rezultati"

Telegraf pre 10 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije ostala je bez pobede večeras u Ligi nacija, pošto je uprkos ranom vođstvu golom Andrije Živkovića iz 4. minuta primila gol u nadoknadi vremena i tako doživela poraz od Grčke u 95. minutu - 1:2. Na konferenciji za medije… »
Paunović razočaran: „Bolno je i poučno“

Paunović razočaran: „Bolno je i poučno“

Danas pre 11 sati
Veljko Paunović je imao prvi „pravi“ meč kao selektor Srbije. Izgledalo je kao da je pobeda protiv Grčke vrlo blizu, remi je već bio u džepu, a na kraju je bilo 1:2 u Beogradu u duelu prvog kola Lige nacija, pošto su gosti praktično u poslednjim… »

Vesti dana »