Povezane vesti
"Verujem da će prikupiti novac", Tamara Milutinović o koleginici koja boluje od teške bolesti, bore se za život
Telegraf pre 15 sati
Tom prilikom Tamara je za naše kamere govorila o humanitarnim akcijama, otkrila da često pomaže i van javnosti, ali se osvrnula i na Šabački vašar i neprijatnost koju je doživeo njen kum Uroš Živković. Tamara je otkrila koliko se često odaziva na humanitarne pozive i zašto ne voli mnogo da govori o tome kada nekome pomogne. - Jako često, ali ne volim o tome puno da pričam, uglavnom objavim na svojim mrežama kako bi prikupili što više ljudi i što više novca.… »
Tamara se slomila zbog teško bolesne koleginice: Pevačica ima rak sinusa, potrebno joj je 150.000 € za lečenje
Mondo pre 4 sati
Iako je pevala na humanitarnoj večeri za Bilju Vešović, kojoj je za lečenje potrebno 150.000 evra, Tamara je priznala da se sa koleginicom privatno ne poznaje. - Nažalost, ne. Možda smo se nekada srele na nekim proslavama ili nastupima, ali se ne poznajemo. Verujem u to da će se prikupiti novca koliko je njoj potrebno - poručila je pevačica. Pevačica je otkrila da zbog poslovnih obaveza u Mariboru nije stigla da poseti Šabački vašar, ali da su njena ćerka Emilija i… »
"Verujem da će se novac prikupiti" Tamara Milutinović o koleginici koja se bori sa opakom bolešću
Kurir pre 14 sati
Tom prilikom Tamara je za naše kamere govorila o humanitarnim akcijama, otkrila da često pomaže i van javnosti. Tamara je otkrila koliko se često odaziva na humanitarne pozive i zašto ne voli mnogo da govori o tome kada nekome pomogne. - Jako često, ali ne volim o tome puno da pričam, uglavnom objavim na svojim mrežama kako bi prikupili što više ljudi i što više novca. Odazivam se kada sam u mogućnosti, naravno, kada sam u Srbiji i ne radim. Ove nedelje imamo tri… »
"Verujem da će prikupiti novac" Tamara Milutinović iskreno o koleginici koja boluje od teške bolesti
Blic pre 14 sati
Naglasila je da često pomaže u tajnosti i da novac i garderobu donira i porodici i onima kojima je potrebno. Pevačica Tamara Milutinović pojavila se na humanitarnom koncertu organizovanom za pomoć koleginici Bilji Vešović iz Šapca, koja se bori sa teškom bolešću. Tom prilikom Tamara je govorila o važnosti humanitarnog rada, ali se osvrnula i na Šabački vašar i neprijatnost koju je na nastupu doživeo njen kum Uroš Živković. Iako redovno učestvuje u akcijama… »
Biljana se bori za život, potrebno joj je 150.000 evra: Kolege održale humanitarno veče za pevačicu iz Šapca
Telegraf pre 16 sati
Ipak, u poslednje vreme zbog zdravstvenih problema ne nastupa, a sada vodi najtežu životnu bitku. Kako su njeni prijatelji objavili na društvenim mrežama, Bilja se bori sa agresivnim oblikom tumora - sarkomom. Za lečenje, koje će trajati mesecima i odvijati se kroz više ciklusa, potrebno je oko 150.000 evra. Bilja je već otputovala u Tursku, gde je započela lečenje, dok su se u njenom rodnom Šapcu u međuvremenu organizovale brojne humanitarne akcije sa ciljem da se… »
Evo ko je pevačica Biljana koja se bori za život: Na estradi je već tri decenije, kolege se sada udružile za nju
Blic pre 14 sati
Biljana se muzikom bavi preko trideset godina i stekla je brojne prijatelje među kolegama sa estrade. Pevačica Biljana Vešović prolazi kroz tešku životnu borbu nakon što joj je dijagnostikovan agresivni oblik karcinoma - sarkom. Za njeno višemesečno lečenje, koje će se odvijati kroz više ciklusa, potrebno je prikupiti oko 150.000 evra. Biljana je već otputovala u Tursku, gde je započela lečenje, dok se u njenom rodnom Šapcu organizuju brojne humanitarne akcije sa… »
Evo ko je pevačica Biljana kojoj se bore za život: Tri decenije zarađivala na estradi, sad se udružile kolege
Telegraf pre 15 sati
Kako su njeni prijatelji objavili na društvenim mrežama, Bilja se bori sa agresivnim oblikom tumora - sarkomom. Za lečenje, koje će trajati mesecima i odvijati se kroz više ciklusa, potrebno je oko 150.000 evra. Njene kolege, među kojima su Nenad Manojlović, Zorana Mićanović, Tamara Milutinović i Ivana Šašić, okupili su se sinoć kako bi na humanitarnom koncertu sakupili što više novca i pomogli koleginci. Cilj svih akcija je isti - da se Bilji omogući nastavak… »
"Mnogo mi je žao zbog..." Zorana Mićanović progovorila o teško bolesnoj koleginici: "Nisam mogla da verujem"
Telegraf pre 1 dan
Naime, Bilja se bori sa karcinomom sinusa, a novac za hitno lečenje u Turskoj se prikuplja. Zbog toga je večeras organizovano humanitarno veče u Šapcu, odakle je i pevačica, kako bi prikupili što više novca za njenu pomoć. Zorana Mićanović je pred našim kamerama priznala koliko joj je teško palo kada je saznala da joj je bliska koleginica teško bolesna: - Pa, kad sam slobodna, ja se uvek odazovem na humanitarne koncerte i gledam da ispoštujem koliko mogu, jer se… »
Estrada rešila da skupi 150.000 evra za pomoć bolesnoj koleginici: Zorana Mićanović slomljena zbog pevačice
Mondo pre 19 sati
Kako se pevačica bori sa karcinomom sinusa, za operaciju je potrebno da se skupi 150.000 evra. "Pa, kad sam slobodna, ja se uvek odazovem na humanitarne koncerte i gledam da ispoštujem koliko mogu, jer se nekako i ja lepše osećam i znam da sam uradila nešto dobro, a to nekom mnogo znači. Ne mogu da sudim, jer možda se nekom nešto desilo i nije mogao da dođe, nešto ga je sprečilo, ali ako je neodgovornost, onda to nije u redu. Ja sam neko ko gleda da uvek, koliko… »
Pevačica se bori sa karcinomom sinusa Zorana Mićanović se čula sa koleginicom i otkrila kako se oseća: "Ona je stvarno dobra…
Blic pre 1 dan
Bilja se bori sa karcinomom sinusa, a novac za hitnu operaciju se prikuplja. - Pa, kad sam slobodna, ja se uvek odazovem na humanitarne koncerte i gledam da ispoštujem koliko mogu, jer se nekako i ja lepše osećam i znam da sam uradila nešto dobro, a to nekom mnogo znači. Ne mogu da sudim, jer možda se nekom nešto desilo i nije mogao da dođe, nešto ga je sprečilo, ali ako je neodgovornost, onda to nije u redu. Ja sam neko ko gleda da uvek, koliko može, pošalje novac… »
Vesti dana »
Dramatično upozorenje Bila Gejtsa: Hitno zakonski regulisati veštačku inteligenciju, u suprotnom moguće posledice sa više od milijardu žrtava!
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Evroliga prognozirala da će Partizan biti na 13. mestu, Karlik Džons im nije ostao dužan u odgovoru
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
Nikola Grbić saznao rivala u finalu Evropskog prvenstva: Ostala još samo jedna prepreka za novo zlato
Mondo pre 48 minutajoš 2 povezane