Povezane vesti

"Lako je biti pošten kad te niko neće": Nataša Bekvalac danas slavi 46. rođendan, a ovo su izjave zbog kojih je obožavamo

"Lako je biti pošten kad te niko neće": Nataša Bekvalac danas slavi 46. rođendan, a ovo su izjave zbog kojih je obožavamo

Nova pre 18 sati
Pevačica je okupila najbliže ljude, prijatelje, saradnike i kolege, a slavlje je proteklo bez velike pompe, ali uz atmosferu zbog koje su zvanice gotovo čitave večeri bile na nogama. Mikrofon, naravno, nije mogao dugo da ostane po strani. Nataša je u jednom trenutku zapevala svoje hitove „Ponovo“ i „Mala leđa“, dok je među gostima bila i Aleksandra Prijović, koja se takođe latila mikrofona i zapevala slavljenici. Posebno raspoložena bila je Natašina starija ćerka… »
"Lako ti je biti pošten, kad te niko neće" Hit izjave Nataše Bekvalac zbog kojih je obožavamo: "Koliko su me prosili, malo sam…

"Lako ti je biti pošten, kad te niko neće" Hit izjave Nataše Bekvalac zbog kojih je obožavamo: "Koliko su me prosili, malo sam…

Blic pre 17 sati
Bekvalac ističe da je odmalena navikla da sama zarađuje, ali da bi rado nekome prepustila brige kada bi mogla. Nataša Bekvalac danas je napunila 46. godina, a rođendan je dočekala u krugu najmilijih na žurki koju je organizovala. Ona je decenijama jedna od najpopularnijih pop pevačica, a pored hitova poznata je i po svojim izjavama koje su uvek bile viralne i citirane. Nataša pored lepote poseduje i izuzetan smisao za humor i često se šali na svoj račun zbog čega… »
Najstarija Bekvalčeva pustila glas i svima su popadale vilice: Ćerka i sestra pevačice, a ona "kida" (video)

Najstarija Bekvalčeva pustila glas i svima su popadale vilice: Ćerka i sestra pevačice, a ona "kida" (video)

Mondo pre 18 sati
Nataša i Kristina imaju i najstariju sestru Draganu, koja nije deo javnog sveta, ali kako uvek ističu, sve su ceo život veoma vezane i u bliskim odnosima. Evo kako Dragana izgleda: Kristina je sada podelila snimak trenutka kada je Dragana zapevala, uz reči: "Znam da će da me prebije zbog ovog snimka jer ne voli javno da peva, ali ja MORAM DA VAM POKAŽEM kako moja sestra peva. Gale kida!" Poslušajte i sami: Da krv nije voda, dokaz je i to što je pored Nataše, u… »
Nataša Bekvalac do kasno slavila 46. rođendan: Tu je bila i ova poznata pevačica, evo kako je sve izgledalo

Nataša Bekvalac do kasno slavila 46. rođendan: Tu je bila i ova poznata pevačica, evo kako je sve izgledalo

Telegraf pre 1 dan
Atmosfera je bila odlična, a zvanice su cele večeri bile na nogama. Nataša se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala svoju baladu "Ponovo", kao i "Mala leđa", što je bio jedan od emotivnijih trenutaka večeri. Kada se približila ponoć, usledio je i jedan neobičan, ali veoma simpatičan trenutak. Pevač je uzeo mikrofon i počeo da odbrojava, a kada je stigao do nule, Nataša je rekla: "Srećna Nova godina", što je nasmejalo sve prisutne. Nakon toga je slavljenica… »
Najjemotivnija scena na rođendanu Nataše Bekvalac: Prija joj prišla, a onda zajedno pevale "Mala leđa" - a tek da vidite…

Najjemotivnija scena na rođendanu Nataše Bekvalac: Prija joj prišla, a onda zajedno pevale "Mala leđa" - a tek da vidite…

Blic pre 1 dan
Natašina ćerka Hana bila je sve vreme uz majku tokom slavlja, a poseban trenutak obeležila je jednostavna rođendanska torta. Pevačica Nataša Bekvalac danas slavi 46. rođendan, a tim povodom sinoć je organizovala veliko slavlje koje je okupilo njene najbliže, prijatelje i kolege. Njena sestra, Dragana Bekvalac, je na mrežama delila delić atmosfere gde smo mogli da vidimo kako su se svi proveli. Atmosfera je tokom večeri bila veoma vesela, a Nataša je u jednom… »
Nataša Bekvalac proslavila 46. rođendan u bajkovitoj atmosferi: Blistala u haljini bez leđa i oduvala svećice

Nataša Bekvalac proslavila 46. rođendan u bajkovitoj atmosferi: Blistala u haljini bez leđa i oduvala svećice

Telegraf pre 20 sati
Za ovu posebnu priliku priredila je bajkovitu proslavu, okružena najbližima i prijateljima, a osmeh sa lica nije skidala tokom čitave večeri. Nataša je zablistala u sivoj haljini otvorenih leđa, dok je podignuta kosa dodatno istakla njen elegantan i sofisticiran izgled. Iako gazi petu deceniju i dalje izgleda fenomenalno. Pevačica je bila posebno raspoložena, a ambijent u kojem je slavila bio je uređen tako da čitava večer dobije posebnu, romantičnu notu. Svuda oko… »
Nataša Bekvalac proslavila 46. rođendan! Aleksandra Prijović je grli i peva, tu je i ćerka Hana i muškarac koji je uz nju…

Nataša Bekvalac proslavila 46. rođendan! Aleksandra Prijović je grli i peva, tu je i ćerka Hana i muškarac koji je uz nju…

Kurir pre 1 dan
Pevačica je napravilo intimno slavlje, ali je atmosfera bila itekako vesela. Nataša je za svoj rođendan odabrala usku dugu haljinu, a sve vreme je uživala u svom slavlju. Od zvanica, pevačica je pozvala svoje najbliže prijatelje i saradnike, a među njima se našao i Dragan Brajović Braja, koji je od početka karijere uz Natašu. On je tvorac i njenih najvećih hitova, ali i kum. Braja je krstio ćerku Hanu koja je takođe bila na slavlju, a Nataša često ističe da joj je… »
Nataša Bekvalac do kasno slavila 46. rođendan: Tu je bila i Prija koja je i zapevala FOTO/VIDEO

Nataša Bekvalac do kasno slavila 46. rođendan: Tu je bila i Prija koja je i zapevala FOTO/VIDEO

Nova pre 1 dan
Atmosfera je bila odlična, a zvanice su cele večeri bile na nogama. Nataša se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala svoju baladu "Ponovo", kao i "Mala leđa", što je bio jedan od emotivnijih trenutaka večeri, piše Telegraf. Kada se približila ponoć, usledio je i jedan neobičan, ali veoma simpatičan trenutak. Pevač je uzeo mikrofon i počeo da odbrojava, a kada je stigao do nule, Nataša je rekla: "Srećna Nova godina", što je nasmejalo sve prisutne. Happy… »

Vesti dana »