Povezane vesti
Vlajić: Imam bojazan da će režim, ako nasluti propadanje na izborima, posegnuti za stvarima koje će uznemiriti javnost
N1 Info pre 14 sati
Komentarišući poruku koja sve vreme stiže od SNS-a i provladinih medija da će Srbija propasti ukoliko studentska lista pobedi, Đorđe Vlajić je ocenio da je to "vrlo brutalna pretnja građanima, kojom se opstanak države vezuje personalno za neke ljude i neku stranku". "Ne postoji jasan znak da je dobrobit društva izričito vezana samo za tu stranku i te ličnosti koje vode tu stranku i državu u ovom trenutku. I to se razume, bar ja to tako vidim, kao ozbiljna pretnja:… »
„Tadiću tri ili sedam dana uoči izbora rečeno da ima nedostižnu prednost, pa je onda izgubio“: Novinar Vlajić o odlikama…
Danas pre 13 sati
Komentarišući poruku koja sve vreme stiže od SNS-a i provladinih medija da će Srbija propasti ukoliko studentska lista pobedi, Đorđe Vlajić je ocenio da je to „vrlo brutalna pretnja građanima, kojom se opstanak države vezuje personalno za neke ljude i neku stranku“. „Ne postoji jasan znak da je dobrobit društva izričito vezana samo za tu stranku i te ličnosti koje vode tu stranku i državu u ovom trenutku. I to se razume, bar ja to tako vidim, kao ozbiljna pretnja:… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih
Šta ako vam danas nije leglo 6.000 dinara državne pomoći? 3 koraka za žalbu
Blic pre 5 satijoš 63 povezane
Srđan Milivojević optužio Vladu Mandića za napade na studente u Republici Srpskoj
Nova pre 4 satijoš 49 povezanih
Predsednik Kine posetu SAD završava razgledanjem Nacionalnog arhiva
Beta pre 51 minutajoš 77 povezanih