Povezane vesti
GOCA TRŽAN PRVI PUT PROGOVORILA O IVANU MARINKOVIĆU: „Nije to rijaliti, naša agonija traje 15 godina, a Lena je sve videla!“…
Svet & Skandal pre 2 dana
Naime, Goca se u scenama dodiruje sa ženom, a pevačica je otkrila da ju je snimao muž. – Posebno je jer me je muž snimao, pa je neobično da te muž snima dok se dodiruješ sa drugom ženom, ali bilo je jako zabavno. Mislim da je to san svakog para – kroz smeh je rekla pevačica, pa dodala: – Bilo je glumački, to je bio glumački zadatak koji smo ispunile i gospođa i ja. Goca kaže da nije stigla da odmori, ali da su ona i suprug isplanirali egzotično putovanje. – Nisam… »
"Ova agonija traje 15 godina", Goca Tržan žestoko odgovorila Ivanu Marinkoviću: "Lena je sve videla, nažalost"
Telegraf pre 2 dana
Pevačica je sada govorila o planovima sa suprugom Rašom Novakovićem, njihovom braku, ćerki Leni, ali i odnosu prema Ivanu Marinkoviću i njegovim komentarima. Goca priznaje da još nije stigla da odmori, ali je sa suprugom već isplanirala egzotično putovanje. - Nisam stigla da odmorim, ali Raša i ja ćemo ići na Mauricijus da proslavimo 11 godina braka i 15 godina otkako smo zajedno, tad ću malo da odmorim - rekla je ona. Goca je progovorila i o TikTok snimcima koje… »
NE VIDIM KRAJ OVOJ AGONIJI! Goca Tržan progovorila o ćerki i Ivanu Marinkoviću!
Svet & Skandal pre 2 dana
Tokom razgovora sa novinarima, pevačica je otvoreno govorila o roditeljstvu, bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, kao i o odluci njihove ćerke Lene da promeni prezime. Osvrćući se na karakter svoje naslednice, Goca Tržan je istakla koliko je ponosna na njen miran stav i staloženost. — Ona je tako kul i smirena, i meni se mnogo sviđa što je drugačija od mene. Dok sam ja temperamentna i intenzivna, ona je smirena. Lena i moj suprug Radomir Raša Novaković po temperamentu… »
"Agonija traje 15 godina, nažalost je ona sve videla" Goca Tržan progovorila o Ivanu Marinkoviću i šta je njena ćerka sve…
Kurir pre 2 dana
Neizbežno je bilo pitanje i o njenom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, ali i o odluci njene ćerke da promeni prezime iz Marinković u Tržan. Goca ističe da je ponosna na ćerku Lenu. - Ona je tako kul i smirena i meni se to tako sviđa kod nje što je ona drugačija od mene i dok sam ja intenzivna i temperamentna ona je smirena. Lena i Radomir su mnogo sličniji temperamentu nego ona sa mnom, oni me smiruju. Ona mi mnogo pomaže oko društvenih mreža i toga kako treba da… »
"Agonija traje 15 godina" Goca Tržan prvi put odgovorila Ivanu Marinkoviću na prozivke: "Lena je, nažalost, sve videla" (video)…
Blic pre 2 dana
Goca Tržan ima veoma naporan tempo - uspela je da snimi nove pesme, sprema koncert i vodi "Show stoperka". Ona je sada za "Blic" otkrila kako je sve postigla, a progovorila je i o privatnom životu. Goca kaže da nije stigla da odmori, ali da su ona i suprug isplanirali egzotično putovanje. - Nisam stigla da odmorim, ali Raša i ja ćemo ići na Mauricijus da proslavimo 11 godina braka i 15 godina otkako smo zajedno, tad ću malo da odmorim - rekla je ona, pa se osvrnula… »
Vesti dana »
Arakči: Spremni smo za rat sa SAD, ali Tramp ima priliku da izabere diplomatiju
Euronews pre 4 satijoš 29 povezanih