Povezane vesti

"Tramp je doneo nadu celom svetu" Dodik za Jutjub kanal Vejna Alena Ruta: Dobio sam i sankcije od adminstracije demokrata zato…

"Tramp je doneo nadu celom svetu" Dodik za Jutjub kanal Vejna Alena Ruta: Dobio sam i sankcije od adminstracije demokrata zato…

Kurir pre 2 dana
Kaže da je već 2016. godine predsednik Donald Tramp predstavljao osveženje u globalnoj političkoj areni. - U Briselu i Vašingtonu globalisti i njihove politike su prijetili određenim vrednostima, nije ih bilo briga za nacionalne identitete i narode. Tramp je dao svima nadu da se te vrednosti mogu vratiti. Podržali smo ga, je jer je podržao ljudskost i ljudske vrednosti - naveo je Dodik. On je kazao da je Demokratska partija promovisala globalizam i kvaziliberalne… »
Dodik: Tramp spreman da sasluša stav Srba

Dodik: Tramp spreman da sasluša stav Srba

RTV pre 2 dana
Dodik kaže da su Srbi sa Trampom shvatili da su se vrata otvorila. "Konačno je došao neko ko je spreman da na sasluša, da čuje o patnjama i mukama koje smo mi prošli. Upravo zato mi smo podržali predsednika Trampa. Mi smo to prepoznali tokom njegove kampanje i lično sam ga podržao i kao lidera i kao zvaničnika", rekao je Dodik gostujući u podkastu Vejna Elina Ruta pod nazivom "Ratna zona". Dodik je naveo da su Srbi podržali Trampa prvenstveno jer se zalagao za… »
"Srbi su sa Trampom shvatili da su se vrata otvorila" Dodik: Konačno je došao neko ko je spreman da nas sasluša

"Srbi su sa Trampom shvatili da su se vrata otvorila" Dodik: Konačno je došao neko ko je spreman da nas sasluša

Blic pre 2 dana
Milorad Dodik je izjavio da je Donald Tramp spreman da sasluša srpske stavove i da daje nadu za povratak istinskih vrednosti Dodik navodi da su Srbi podržali Trampa jer se zalagao za ljudske i političke vrednosti i bio otvoren za njihove patnje Predsednik SNSD Milorad Dodik izjavio je da je predsednik SAD Donald Tramp spreman da sasluša stav Srba i da je dao nadu da se istinske vrednosti mogu vratiti. Dodik kaže da su Srbi sa Trampom shvatili da su se vrata… »

Vesti dana »