Povezane vesti

"Razišli smo se zbog deteta": Zorana o braku sa 30 godina starijim kompozitorom: "Da otvori vrata, neće muško"

"Razišli smo se zbog deteta": Zorana o braku sa 30 godina starijim kompozitorom: "Da otvori vrata, neće muško"

Telegraf pre 14 sati
Iako je u javnosti govorila o tome, pa sad šokirala potvrdom da ne živi sa ocem svog detata, ali i zbog čega nisu u istom stanu. - Ne brinite se komšije, tu sam ja, razmišljam i o drugom detetu. Više bih volela ćerkicu. Samo ćerkicu! Žensko dete će da otvori vrata, neće muško - poručila je Zorana. Kako je nedavno rekla, oni su se rastali. - Mi smo živeli zajedno, izvini molim te. Mi smo se razišli zbog deteta. Steva i ja ne možemo da budemo u istoj kući zajedno! To… »
"Razišli smo se zbog deteta": Pevačica dobila ćerku sa 30 godina starijim muškarcem, pa šokirala priznanjem: "Ne možemo da…

"Razišli smo se zbog deteta": Pevačica dobila ćerku sa 30 godina starijim muškarcem, pa šokirala priznanjem: "Ne možemo da…

Blic pre 15 sati
Iako su u braku, Zorana i Stevan ne žive zajedno, što izaziva veliko interesovanje javnosti. Pevačica Zorana Simeunović dospela je u žižu javnosti kada se udala za trideset godina starijeg kompozitora Stevana Simeunovića. Iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, par je pre dve godine krunisao svoj brak rođenjem ćerke Jovane. Zorana je otkrila da razmišlja o drugom detetu, priželjkući još jednu ćerku. „Ne brinite se komšije, tu sam ja, razmišljam i o drugom detetu.… »

Vesti dana »