Povezane vesti

Zelenski: Tramp će definitivno dozvoliti Ukrajini da pravi PVO projektile ‘patriot’

Zelenski: Tramp će definitivno dozvoliti Ukrajini da pravi PVO projektile ‘patriot’

REUC pre 8 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je danas izjavio da će predsednik SAD Donald Tramp dozvoliti Ukrajini da proizvodi rakete za protiv-vazduhoplovnu odbranu (PVO) tipa Patriot, prenosi Si-En-En (CNN). Ovaj sadržaj je dostupan registrovanim korisnicima. Prijavite se ili otvorite nalog da biste nastavili sa čitanjem. Jedan SNM Passport nalog za celu SNM mrežu.… »
Ni NATO ih više neće, Rute o’ladio Zelenskog: Nema ništa od "Patriota", a i da ima nećete stići da ga proizvedete

Ni NATO ih više neće, Rute o’ladio Zelenskog: Nema ništa od "Patriota", a i da ima nećete stići da ga proizvedete

Večernje novosti pre 10 sati
Foto: AP Photo/Hussein Malla - Ovi pregovori se nastavljaju. Ali čak i ako sve bude dogovoreno, to neće odmah dovesti do značajnog povećanja isporuka. Biće potrebno prilično vremena pre nego što ove nove rakete počnu da silaze sa proizvodnih traka - rekao je Rute u intervjuu za „Blumberg“, odgovarajući na pitanje o licenci za proizvodnju raketa „Patriot“ u Ukrajini, prenose RIA Novosti. Prema rečima generalnog sekretara NATO-a, on trenutno radi na obezbeđivanju… »
Moskva zna ko šalje oružje: Peskov otkrio šta Kremlj prati

Moskva zna ko šalje oružje: Peskov otkrio šta Kremlj prati

Večernje novosti pre 11 sati
foto: Kommersant Photo Agency / Sipa USA / Profimedia - Mi, naravno, veoma pažljivo pratimo informacije o tome koje zemlje izdaju koje licence i koje oružje isporučuju. I sve to uzimamo u obzir - rekao je Peskov novinarima. Rusija smatra da isporuke oružja Ukrajini ometaju rešavanje problema, direktno uključuju zemlje NATO-a u sukob i predstavljaju „igranje vatrom“. Kremlj je izjavio da je naoružavanje Ukrajine od strane Zapada kontraproduktivno za pregovore i da… »
"Moskva pomno prati koje zemlje daju oružje Kijevu" Oglasio se Peskov: „Rešenje mora da bude kompleksno“

"Moskva pomno prati koje zemlje daju oružje Kijevu" Oglasio se Peskov: „Rešenje mora da bude kompleksno“

Blic pre 1 dan
Moskva uzima u obzir koje zemlje izdaju licence za oružje i kakvo oružje isporučuju Kijevu Peskov je naveo da su ukrajinski napadi na ruske i strane brodove izazvali reakciju Rusije Rusija pomno prati koje naoružanje ili licence za oružje dobija kijevski režim, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov povodom tvrdnji ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da je američki predsednik Donald Tramp navodno obećao Kijevu licencu za proizvodnju raketa za… »
Kremlj sve vidi, posebno licence: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Kijevu

Kremlj sve vidi, posebno licence: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Kijevu

Dnevnik pre 6 sati
Prema rečima portparola Kremlja, Moskva veoma pažljivo prati koje zemlje daju licence i kakve, kakvo oružje isporučuju i sve to uzima u obzir. Peskov je dodao da su napadi kijevskog režima na ruske brodove i tankere, kao i brodove pod stranim zastavama izazvali reakciju Moskve, preneo je Sputnjik. “Znate da je ukrajinska strana počela da izvodi udare na naše trgovačke brodove, tankere, brodove i tankere pod stranim zastavama, između ostalog povezanim sa SAD, a… »
Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Kijevu i kakve licence

Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Kijevu i kakve licence

Sputnik pre 11 sati
Peskov je na taj način prokomentarisao tvrdnje Vladimira Zelenskog da je američki predsednik Donald Tramp navodno obećao Kijevu licencu za proizvodnju raketa za sisteme „patriot“. Napadi kijevskog režima na ruske brodove i tankere, kao i brodove pod stranim zastavama izazvali su reakciju Moskve, rekao je Peskov. Kako je naveo, zvanična Ankara je iznosila predloge u cilju osiguravanja bezbednosti u Crnom moru, ali konkretnih pregovora na tu temu nije bilo. „Ako… »
Zelenski: Tramp će dozvoliti Ukrajini proizvodnju Patriot raketa

Beta pre 9 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je danas izjavio da će predsednik SAD Donald Tramp dozvoliti Ukrajini da proizvodi rakete za protiv-vazduhoplovnu odbranu (PVO) tipa Patriot, prenosi Si-En-En (CNN). To je ključni zahtev Kijeva Vašingtonu da bi Ukrajina mogla da se odbrani od ruskih napada koji su u toku. "Postoje konkretni sporazumi. Tokom našeg poslednjeg sastanka, predsednik Trump je naglasio: 'Da, da, doneo sam konačnu odluku:… »
Zelenski: Tramp doneo konačnu odluku o licenci za proizvodnju raketa „patriot”

Zelenski: Tramp doneo konačnu odluku o licenci za proizvodnju raketa „patriot”

Politika pre 8 sati
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da mu je američki predsednik DonaldTramp tokom njihovog poslednjeg sastanka u Njujorku rekao da je doneo konačnu odluku da Ukrajini budu izdate licence za proizvodnju raketa za sisteme „patriot“. „Postoje konkretni dogovori. Predsednik Tramp mi je na poslednjem sastanku naglasio: ’Da, doneo sam konačnu odluku – Ukrajina će dobiti licence za proizvodnju raketa „patriot“’“, rekao je Zelenski u razgovoru sa… »

Serbian News Media pre 8 sati
To je ključni zahtev Kijeva Vašingtonu da bi Ukrajina mogla da se odbrani od ruskih napada koji su u toku. "Postoje konkretni sporazumi. Tokom našeg poslednjeg sastanka, predsednik Trump je naglasio: 'Da, da, doneo sam konačnu odluku: Ukrajina će dobiti licencu za proizvodnju Patriot raketa' ", rekao je Zelenski novinarima. Dva predsednika su se sastala tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku ove nedelje. CNN piše da je, međutim, pitanje da li će… »

Radio sto plus pre 8 sati
Tokom našeg poslednjeg sastanka, predsednik Trump je naglasio: ‘Da, da, doneo sam konačnu odluku: Ukrajina će dobiti licencu za proizvodnju Patriot raketa’ “, rekao je Zelenski novinarima. Dva predsednika su se sastala tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku ove nedelje. CNN piše da je, međutim, pitanje da li će Tramp ispuniti svoje obećanje prema kojem će Ukrajina od SAD dobiti licencu da proizvodi rakete-prestretače tipa Patriot. SAD su ranije… »
Zelenski: Tramp će definitivno dozvoliti Ukrajini da pravi PVO projektile "patriot"

Zelenski: Tramp će definitivno dozvoliti Ukrajini da pravi PVO projektile "patriot"

Nova pre 8 sati
To je ključni zahtev Kijeva Vašingtonu da bi Ukrajina mogla da se odbrani od ruskih napada koji su u toku. "Postoje konkretni sporazumi. Tokom našeg poslednjeg sastanka, predsednik Trump je naglasio: 'Da, da, doneo sam konačnu odluku: Ukrajina će dobiti licencu za proizvodnju Patriot raketa' ", rekao je Zelenski novinarima. Dva predsednika su se sastala tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku ove nedelje. CNN piše da je, međutim, pitanje da li će… »

N1 Info pre 9 sati

Serbian News Media pre 9 sati
To je ključni zahtev Kijeva Vašingtonu da bi Ukrajina mogla da se odbrani od ruskih napada koji su u toku. „Postoje konkretni sporazumi. Tokom našeg poslednjeg sastanka, predsednik Trump je naglasio: ‘Da, da, doneo sam konačnu odluku: Ukrajina će dobiti licencu za proizvodnju Patriot raketa’ „, rekao je Zelenski novinarima. Dva predsednika su se sastala tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku ove nedelje. CNN piše da je, međutim, pitanje da li će… »
Tramp rekao "da" Zelenski objavio važnu vest za Ukrajinu, ovo će promeniti tok rata: "Doneo je konačnu odluku"

Tramp rekao "da" Zelenski objavio važnu vest za Ukrajinu, ovo će promeniti tok rata: "Doneo je konačnu odluku"

Blic pre 13 sati
Zelenski je ovu informaciju saopštio tokom posete Njujorku, gde učestvuje na Generalnoj skupštini UN Na sastanku su Zelenski i Tramp razgovarali o mogućim koracima za deeskalaciju rata između Rusije i Ukrajine i jačanju diplomatije Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da ga je američki predsednik Donald Tramp obavestio da će Ukrajini dati licencu za proizvodnju raketa "patriot". - Na našem poslednjem sastanku, predsednik Tramp mi je naglasio da… »
Tramp prelomio? Zelenski tvrdi da je Amerika dala Ukrajini zeleno svetlo za „Patriot“

Tramp prelomio? Zelenski tvrdi da je Amerika dala Ukrajini zeleno svetlo za „Patriot“

Večernje novosti pre 14 sati
Foto: AI generated/ChatGPT - Na našem poslednjem sastanku, predsednik Tramp mi je naglasio da je sam doneo konačnu odluku. Ukrajina će dobiti licence za proizvodnju raketa 'patriot', rekao je Zelenski, koji boravi u Njujorku gde prisustvuje Generalnoj skupštini Ujedinjenih Nacija, u govornoj poruci novinarima, prenosi Euronjuz. Zelenski i Tramp su se početkom nedelje sastali na marginama Generalne skupštine UN, kada je ukrajinski lider rekao da su razgovarali o… »
Zelenski: Tramp odlučio, Ukrajina dobija licencu za proizvodnju raketa za sistem Patriot!

Zelenski: Tramp odlučio, Ukrajina dobija licencu za proizvodnju raketa za sistem Patriot!

Telegraf pre 14 sati
O tome je šef države govorio tokom razgovora sa novinarima, prenosi dopisnik Ukrinforma. "Postoje konkretni dogovori. Predsednik SAD Donald Tramp je na poslednjem sastanku sa mnom naglasio da je doneo konačnu odluku i da će Ukrajina dobiti licence za proizvodnju raketa Patriot", rekao je on. Kako je Ukrinform ranije izvestio, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je da je postignut dogovor o predaji Ukrajini paketa raketa za sisteme Patriot, ali nije… »
Zelenski: Tramp doneo konačnu odluku da dodeli licencu Ukrajini za "Patriot"

Zelenski: Tramp doneo konačnu odluku da dodeli licencu Ukrajini za "Patriot"

Euronews pre 14 sati
Ukrajina će dobiti licence za proizvodnju raketa 'patriot'", rekao je Zelenski, koji boravi u Njujorku gde prisustvuje Generalnoj skupštini Ujedinjenih Nacija, u govornoj poruci novinarima. Zelenski i Tramp su se početkom nedelje sastali na marginama Generalne skupštine UN, kada je ukrajinski lider rekao da su razgovarali o potencijalnim koracima koji mogu dovesti do deeskalacije u ratu Rusije i Ukrajine, i koji "mogu da otvore put diplomatiji". "Zahvalan sam što… »
Zelenski: Tramp doneo konačnu odluku! Ukrajinski predsednik objavio da će Kijev dobiti dozvolu za proizvodnju raketa Patriot…

Zelenski: Tramp doneo konačnu odluku! Ukrajinski predsednik objavio da će Kijev dobiti dozvolu za proizvodnju raketa Patriot…

Kurir pre 14 sati
Kijev post navodi da je danas kazao ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Navodi se da je, odgovarajući na pitanje u zajedničkom Votsap četu sa novinarima, uključujući i kijevski medij, Zelenski rekao da ga je Tramp obavestio o odluci tokom njihovog sastanka u utorak u Njujorku, na marginama Generalne skupštine UN na kojom se među prvima obratio predsednik SAD. Zelenski je preneo šta mu je Tramp poručio. - Da, doneo sam konačnu odluku. Ukrajina će dobiti… »
Zelenski: Tramp doneo konačnu odluku da dodeli licencu Ukrajini za "patriot"

Zelenski: Tramp doneo konačnu odluku da dodeli licencu Ukrajini za "patriot"

RTV pre 14 sati
"Na našem poslednjem sastanku, predsednik Tramp mi je naglasio da je sam doneo konačnu odluku. Ukrajina će dobiti licence za proizvodnju raketa 'patriot'", rekao je Zelenski, koji boravi u Njujorku gde prisustvuje Generalnoj skupštini Ujedinjenih Nacija, u govornoj poruci novinarima, prenosi Euronjuz. Zelenski i Tramp su se početkom nedelje sastali na marginama Generalne skupštine UN, kada je ukrajinski lider rekao da su razgovarali o potencijalnim koracima koji… »
Preokret; Rusi, sad ste gotovi? Tramp "prelomio"

Preokret; Rusi, sad ste gotovi? Tramp "prelomio"

B92 pre 14 sati
"Na našem poslednjem sastanku, predsednik Tramp mi je naglasio da je sam doneo konačnu odluku. Ukrajina će dobiti licence za proizvodnju raketa 'patriot'", rekao je Zelenski, koji boravi u Njujorku gde prisustvuje Generalnoj skupštini Ujedinjenih Nacija, u govornoj poruci novinarima. Za sada nije precizirano koju verziju iz sistema "Patriot" će Ukrajina moći da proizvodi, budući da je pre svega nekoliko dana Tramp rekao da se pregovora o tome da Ukrajina dobije… »

Vesti dana »