Povezane vesti

Gordani Đurđević Dimić uručena nagrada "Mija Aleksić - biti glumac"

Gordani Đurđević Dimić uručena nagrada "Mija Aleksić - biti glumac"

Euronews pre 3 dana
Ovo priznanje dodeljuje se za izuzetan doprinos umetnosti glume, umetnički integritet, profesionalni ugled i odnos prema glumačkom pozivu. "Hvala vam što ste ustanovili ovu nagradu. Ona je veliko priznanje glumačkom bardu Milosavu Miji Aleksiću", rekla je Gordana Đurđević Dimić preuzimajući nagradu. "Ako je Velika Britanija imala jednog Čarlsa Spensera Čaplina, ako je Francuska imala jednog Luja de Finesa ili jednog Burvila, onda smo mi imali genijalnog Miju… »
Gordani Đurđević Dimić uručena nagrada „Mija Aleksić - biti glumac“

Gordani Đurđević Dimić uručena nagrada „Mija Aleksić - biti glumac“

Kurir pre 3 dana
Ovo priznanje dodeljuje se za izuzetan doprinos umetnosti glume, umetnički integritet, profesionalni ugled i odnos prema glumačkom pozivu. Gordana Đurđević Dimić je prilikom prijema nagrade rekla: „Hvala vam što ste ustanovili ovu nagradu. Ona je veliko priznanje glumačkom bardu Milosavu Miji Aleksiću. Ako je Velika Britanija imala jednog Čarlsa Spensera Čaplina, ako je Francuska imala jednog Luja de Finesa ili jednog Burvila, onda smo mi imali genijalnog Miju… »
Gordani Đurđević Dimić uručena nagrada „Mija Aleksić – biti glumac“

Gordani Đurđević Dimić uručena nagrada „Mija Aleksić – biti glumac“

Telegraf pre 3 dana
Ovo priznanje dodeljuje se za izuzetan doprinos umetnosti glume, umetnički integritet, profesionalni ugled i odnos prema glumačkom pozivu. Gordana Đurđević Dimić je prilikom prijema nagrade rekla: „Hvala vam što ste ustanovili ovu nagradu. Ona je veliko priznanje glumačkom bardu Milosavu Miji Aleksiću. Ako je Velika Britanija imala jednog Čarlsa Spensera Čaplina, ako je Francuska imala jednog Luja de Finesa ili jednog Burvila, onda smo mi imali genijalnog Miju… »

Vesti dana »