Povezane vesti
Janik Siner se oglasio i otkrio loše vesti: Ono što je Italijan objavio tiče se i Novaka Đokovića!
Telegraf pre 2 sata
Prvi reket sveta zvanično je odustao od učešća na "Kina openu" u Pekingu, turniru koji se igra od 30. septembra do 6. oktobra i na kojem je trebalo da brani titulu osvojenu prošle godine. Siner nije odigrao zvaničan meč još od osvajanja Vimbldona, kada ga je povreda desnog kolena izbacila iz stroja. Zbog istog problema već je morao da propusti cele severnoameričku turneju, uključujući i poslednji grend slem sezone, Ju-Es open. Italijan se kineskim navijačima i… »
Novi šok - prvi teniser sveta van terena: Siner zbog povrede propušta veliki turnir
Kurir pre 4 minuta
Jako mi je žao što moram da objavim da ove godine neću moći da igram u Pekingu. Moje koleno nije onakvo kakvo bih želeo i još nisam spreman za takmičenja", rekao je Siner. Siner nije igrao otkako je u julu osvojio titulu u Vimbldonu, a titulu u glavnom gradu Kine osvojio je i 2023. godine. PRVI TENISER SVETA VAN TERENA! Siner zbog povrede propušta veliki turnir Turnir u Pekingu igra se na tvrdoj podlozi od 30. septembra do 6. oktobra, uz učešće igrača iz prvih 10… »
Siner odustao od Pekinga!
Sputnik pre 38 minuta
„Želim da pošaljem tople pozdrave kineskim navijačima, moram da objavim da neću igrati u Pekingu ove godine. Koleno mi nije na nivou na kojem bih želeo da bude i nisam spreman da se takmičim još uvek. Uradiću sve što je moguće da budem na terenu što pre, najviše mi nedostaju navijači i atmosfera, tamo sam imao sjajne trenutke i osvojio sam trofej prošle godine i tužan sam što ne mogu da branim titulu. Jedva čekam da se vratim sledeće godine, želim svima dobar… »
Siner odustao od turnira u Pekingu zbog povrede: "Tužan sam što ne mogu da branim titulu"
Newsmax Balkans pre 1 sat
Janik je u objavi na društvenim mrežama naglasio da mu koleno nije na nivou na kojem bi on želeo da bude i da nije spreman da se takmiči još uvek. "Uradiću sve što je moguće da budem na terenu što pre. Najviše mi nedostaju navijači i atmosfera, tamo sam imao sjajne trenutke i osvojio sam trofej prošle godine", poručio je teniser. pic.twitter.com/sXkEDMa3pH — Jannik Sinner (@janniksin) September 25, 2026 Kako je istakao, tužan je što ne može da brani titulu. "Jedva… »
Italijanski teniser Janik Siner povukao se sa turnira u Pekingu
RTV pre 1 sat
"Želim da pošaljem tople pozdrave kineskim navijačima, moram da objavim da neću igrati u Pekingu ove godine. Koleno mi nije na nivou na kojem bih želeo da bude i nisam spreman da se takmičim još uvek. Uradiću sve što je moguće da budem na terenu što pre, najviše mi nedostaju navijači i atmosfera, tamo sam imao sjajne trenutke i osvojio sam trofej prošle godine i tužan sam što ne mogu da branim titulu. Jedva čekam da se vratim sledeće godine, želim svima dobar… »
Janik Siner saopštio odluku koja će rastužiti njegove navijače (VIDEO)
Danas pre 2 sata
Siner neće braniti titulu u prestonici Kine zbog problema sa kolenom. Prethodno je zbog iste povrede propustio i poslednji grend slem sezone – US open. – Moje koleno nije onakvo kakvo bi trebalo da bude. Žao mi je što neću braniti titulu. Najviše mi nedostaju atmosfera i navijači. Uživao sam na ranijim turnirima. Vidimo se uskoro na terenu – naveo je Siner koji nije igrao od Vimbldona. OVDE pogledajte sinerovo obraćanje. Na turniru u Pekingu očekuje se učešće… »
Siner se opet povukao - organizatori zatečeni VIDEO
B92 pre 2 sata
Iako je bilo najava da bi mogao da nastupi u Pekingu, Siner se povukao i sa tog turnira iz serije 500. "Razočaran sam što moram da objavim da ove godine neću moći da igram u Pekingu. Moje koleno nije u idealnom stanju, još nisam spreman da se takmičim, ali ću učiniti sve što mogu da se vratim na teren. Razočaran sam što ne mogu da branim titulu, imao sam sjajne trenutke u prošlosti. Želim svima dobar turnira", saopštio je Siner. "Gazeta" piše da su organizatori… »
Siner odustao od Pekinga – Đokoviću se otvara put do sedme titule
RTS pre 2 sata
Siner je branilac titule u Pekingu, ali nije odigrao nijedan meč još od finala Vimbldona u kojem je bio bolji od Nemca Aleksandera Zvereva. Italijan neće putovati u Kinu, pa su sada glavni favoriti Zverev, ali i Novak Đoković koji nikada u karijeri nije izgubio u Pekingu. "Želim da pošaljem tople pozdrave kineskim navijačima, moram da objavim da neću igrati u Pekingu ove godine. Koleno mi nije na nivou na kom bih želeo da bude i nisam spreman da se takmičim još… »
Siner zbog povrede kolena ne brani titulu u Pekingu
Politika pre 3 sata
Italijanski teniser Janik Siner povukao se sa turnira u Pekingu zbog povrede. „Želim da pošaljem tople pozdrave kineskim navijačima, moram da objavim da neću igrati u Pekingu ove godine. Koleno mi nije na nivou na kojem bih želeo da bude i nisam spreman da se takmičim još uvek”, napisao je. „Uradiću sve što je moguće da budem na terenu što pre, najviše mi nedostaju navijači i atmosfera, tamo sam imao sjajne trenutke i osvojio sam trofej prošle godine i tužan sam… »
Siner propušta Peking, objasnio i zašto
Sport klub pre 3 sata
Razlog, navodi 25-godišnjak, je zdravstvene prirode. „Koleno nije tamo gde bi trebalo da bude“, istakao je Siner da je problem ozbiljan, pa da je propao plan da se vrati na turniru u glavnom gradu Kine. Vodeći na ATP lestvici izvinio se kineskim ljubiteljima tenisa i pojasnio da mu je želja da se što pre vrati na teren. „Naravno, najviše mi nedostaju atmosfera i navijači. Uživao sam na ranijim turnirima. Vidimo se uskoro na terenu“, podvukao je Siner, koji nije… »
Šok! Janik Siner se povukao sa turnira u Pekingu
Večernje novosti pre 3 sata
FOTO: Tanjug / AP Photo/Thibault Camus Aktuelni šampion neće putovati u Kinu, što dramatično menja odnos snaga pred početak takmičenja i otvara ogromnu šansu Novaku Đokoviću i Aleksanderu Zverevu da se domognu novog trofeja. Siner je ovu vesti saopštio putem svojih društvenih mreža, potvrdivši da je razlog odustajanja fizičke prirode. Navijačima u Kini poslao je poruku žaljenja što ove jeseni neće moći da ga gledaju na terenu. "Moram da objavim da neću igrati u… »
"Ja se povlačim": Janik Siner posle tri meseca objavio šta mu je
Mondo pre 3 sata
Siner kuburi s povredama još od Vimbldona, na kome je osvojio titulu pobedivši u finalu Sašu Zvereva, a verovali ili ne od tada nije odigrao niti jedan meč, pitanje je i kada će. Siner se povlačio sa turnira koji su sledili posle Vimbldona, nismo ga videli na mastersima u Montrealu, potom ni u SAD, dok ga nije bilo ni na US Openu. Sada se povukao i sa turneje u Kini i navijači su već nervozni. "Želim da pozdravim navijače iz Kine, ali moram da objavim da neću… »
Šok pred turnir u Pekingu: Siner se naprasno povukao, pogledajte šta je rekao VIDEO
Nova pre 3 sata
Branilac titule neće putovati u Kinu, pa se sada mnogo veće šanse daju Aleksanderu Zverevu, ali i Novaku Đokoviću da dođu do titule. "Želim da pošaljem tople pozdrave kineskim navijačima, moram da objavim da neću igrati u Pekingu ove godine. Koleno mi nije na nivou na kom bih želeo da bude i nisam spreman da se takmičim još uvek. Uradiću sve što je moguće da budem na terenu što pre, najviše mi nedostaju navijači i atmosfera, tamo sam imao sjajne trenutke i osvojio… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 28 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 60 povezanih
Si Đinping u Americi: Gala večera, crveni tepih i neostvareni ciljevi
BBC News pre 2 satajoš 56 povezanih
Prekinuta akcija "Student u svakom selu" u Republici Srpskoj, studenti ETF najavljuju povratak
Insajder pre 13 minutajoš 41 povezana