Povezane vesti
Monstrum dobio 40 godina robije: Aleksić hladnokrvno ubio dečaka, na sudu davao strašne izjave!
Telegraf pre 13 sati
Kristijan Aleksić proglašen je krivim za teško ubistvo 19-godišnjeg Luke Milovca počinjeno na podmukao način, kao i za još dva krivična dela povezana sa neovlašćenom izradom i posedovanjem vatrenog oružja. Za teško ubistvo izrečena mu je kazna dugotrajnog zatvora u trajanju od 40 godina, dok mu je za krivična dela povezana sa oružjem izrečena kazna od dve, odnosno tri godine zatvora. Potom mu je izrečena jedinstvena kazna dugotrajnog zatvora od 40 godina. Suđenje… »
"Ne kajem se, žao mi je samo čizama koje sam izderao" Monstrum iz Drniša osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo dostavljača…
Večernje novosti pre 11 sati
Foto: PU šibensko-kninska Kristijan Aleksić je na početku suđenja priznao krivicu, kao i tokom ranijeg ispitivanja u Državnom tužilaštvu. Optužnica ga tereti za teško ubistvo, kao i za nedozvoljeno posedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih materija. Prema optužnici, Aleksić je 16. maja uveče u Drnišu, sa unapred formiranom namerom da nekoga ubije, pucao na Milovca, koji mu je doneo naručenu hranu. Devetnaestogodišnjak je od zadobijenih povreda… »
Ubica maturanta u Drnišu prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora
Nova pre 12 sati
Optužnica ga tereti za teško ubistvo na podmukao način, kao i za nedozvoljeno posedovanje, izradu i nabavljanje oružja. Aleksić je samo dan uoči izricanja prvostepene presude, u četvrtak na početku suđenja pred Županijskim sudom u Šibeniku priznao da je namamio mladog dostavljača u kuću s namerom da ga ubije. On je ispričao da je doneo odluku da nekog ubije, a budući da mu zbog ranijeg kriminalnog dosjea u kuću gotovo niko nije dolazio, zaključio je da bi najlakša… »
Ubica mladog dostavljača Luke (19) osuđen na 40 godina zatvora: "Sve sam isplanirao, hteo sam u zatvor zbog dugova"
Mondo pre 13 sati
Aleksić se izjasnio krivim na početku suđenja, što je učinio i tokom ranijeg ispitivanja u Državnom tužilaštvu. Osuđen je na dve i tri godine zatvora za dva krivična dela vezana za oružje, nakon čega mu je sud izrekao jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora. Jedno od ovih krivičnih dela odnosi se na oružje koje je Aleksić napravio nekoliko godina pre ubistva. Drugo se odnosi na oružje koje je napravio 2023. godine i kasnije koristio za ubistvo Luke Milovca.… »
Kristijan Aleksić osuđen na 40 godina zatvora! Izvršio je monstruozno ubistvo dečaka Luke Milovca! "Ne kajem se, žao mi je…
Kurir pre 13 sati
Dobio je 40 godina zatvora, piše Slobodna Dalmacija. Tužilaštvo je za Aleksića tražilo maksimalnu zatvorsku kaznu. Aleksić je na početku suđenja priznao krivicu, kao i tokom ranijeg ispitivanja u Državnom tužilaštvu. Optužnica ga tereti za teško ubistvo, kao i za nedozvoljeno posedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih materija. Prema optužnici, Aleksić je 16. maja uveče u Drnišu, sa unapred formiranom namerom da nekoga ubije, pucao na Milovca, koji mu… »
Vesti dana »
Nikola Grbić saznao rivala u finalu Evropskog prvenstva: Ostala još samo jedna prepreka za novo zlato
Mondo pre 47 minutajoš 2 povezane