Povezane vesti

"Uspela sam da odem na vreme, Valentina nije": Bivša devojka osumnjičenog za ubistvo ima jaku poruku za žene!

"Uspela sam da odem na vreme, Valentina nije": Bivša devojka osumnjičenog za ubistvo ima jaku poruku za žene!

Telegraf pre 19 sati
"Uspela sam da odem na vreme, Valentina nije". To su reči koje je napisala Ionela, Vladova bivša devojka, glavnog osumnjičenog za ubistvo Valentine, 28-godišnje žene čije je telo pronađeno u koferu u reci Olt u Rumuniji. Na svom TikTok nalogu, mlada žena je napisala dugu poruku svim ženama koje su u nasilnoj vezi i veruju da mogu da promene i pripitome čudovište koje imaju pred sobom, piše Antena Observator. "Nosila sam njegovu majicu. Spavala sam pored njega.… »
Vlad krvnički tukao Valentinu zbog Instagrama? Majka Kristina otkrila detalje, došla iz Austrije da je sahrani

Vlad krvnički tukao Valentinu zbog Instagrama? Majka Kristina otkrila detalje, došla iz Austrije da je sahrani

Telegraf pre 1 dan
Nakon jezivog zločina Vlad je pobegao iz zemlje, a sumnja se da je uspeo da prebegne u Mađarsku, zbog čega je za njim raspisana međunarodna potraga. Istražitelji kažu da je pobegao iz zemlje uz pomoć prijatelja koji, prema svemu sudeći, nema nikakve veze sa zločinom. Nažalost, tragičan ishod bio je na neki način najavljen, jer je Valentina tokom nekoliko meseci veze više puta bila pretučena. Valentinina majka Kristina vratila se iz Austrije kako bi sahranila svoju… »
Poslednji sati Valentininog života: Dok se za Vladom traga, istražitelji pokušavaju da utvrde ove detalje

Poslednji sati Valentininog života: Dok se za Vladom traga, istražitelji pokušavaju da utvrde ove detalje

Telegraf pre 21 sat
Istraga u slučaju 28-godišnje Valentine, čije je telo pronađeno u koferu u reci Olt u Rumuniji, se nastavlja. Glavni osumnjičeni, njen dečko Vlad, i dalje je na međunarodnoj poternici, a za njim je izdat nalog za hapšenje u odsustvu. Istražitelji veruju da je muškarac pobegao iz zemlje i da se trenutno nalazi negde u Evropi. Danas će porodica i prijatelji ispratiti Valentinu na poslednji počinak, piše Antena Observator. Treći je dan potrage, a Vlad Balcacateanu i… »
Novi detalji ubistva lepe Valentine koju je dečko nasmrt pretukao: Nju danas sahranjuju, a za njim tragaju

Novi detalji ubistva lepe Valentine koju je dečko nasmrt pretukao: Nju danas sahranjuju, a za njim tragaju

Telegraf pre 24 sata
Danas će se porodica, prijatelji i svi koji su poznavali Valentinu poslednji put oprostiti od te mlade žene. U međuvremenu, i dalje traje potraga za čovekom koji se smatra glavnim krivcem za njenu brutalnu i neshvatljivu smrt. Muškarac koji ju je navodno ubio, a zatim njeno telo u koferu bacio u reku Olt, navodno je pobegao iz Rumunije, pa je za njim raspisana međunarodna poternica i izdat nalog za hapšenje u odsustvu. Istražitelji kažu da je pobegao iz zemlje uz… »

Vesti dana »