Povezane vesti

Miljana Kulić u suzama zbog Željkovih reči, stiglo iznenađenje: Marija poslala tortu na tri sprata

Miljana Kulić u suzama zbog Željkovih reči, stiglo iznenađenje: Marija poslala tortu na tri sprata

Telegraf pre 2 dana
Njena majka Marija je pripremila poklone, ali i sve za slavlje od slaniša i pića do torte na tri sprata. Ono zbog čega se Miljana gotovo raspala i rasplakala pred svima, jesu i reči koje joj je sin uputio u poruci. Miljana nije ni slutila da joj se sprema ovakvo iznenađenje, a kada je dobila poruku od svog sina, pustila je i suzu. - Srećan ti rođendan mama, srećan ti ovaj dan. Neka ti život ispuni ovaj san, a ja ću ti posvetiti pesmu jer će ti ona reći koliko te… »
Miljana se slomila u Eliti! Marija joj poslala brutalnu poruku, reči kidaju dušu

Miljana se slomila u Eliti! Marija joj poslala brutalnu poruku, reči kidaju dušu

Kurir pre 1 dan
Miljana Kulić danas slavi rođendan u Eliti 10. Na ovaj važan dan oglasila se i njena porodica te joj poslala sve što joj treba. U Šimanovce je stigla ogromna torta, od čak 6 spratova u crvenoj boji, kao i pokloni i cveće. Kulićevu su posebno obuzele emocije kada je stigla poruka od njenog sina, zbog čega je zaplakala. - Srećan ti rođendan mama, srećan ti ovaj dan. Neka ti život ispuni ovaj san, a ja ću ti posvetiti pesmu jer će ti ona reći koliko te volim. Mama,… »
Miljana se slomila na svoj rođendan: Stigla torta na šest spratova, pokloni ali i poruka od sna, ona lije suze

Miljana se slomila na svoj rođendan: Stigla torta na šest spratova, pokloni ali i poruka od sna, ona lije suze

Telegraf pre 1 dan
Miljana Kulić danas slavi rođendan u Eliti 10. Na ovaj važan dan oglasila se i njena porodica te joj poslala sve što joj treba. U Šimanovce je stigla ogromna torta, od čak 6 spratova u crvenoj boji, kao i pokloni i cveće. Kulićevu su posebno obuzele emocije kada je stigla poruka od njenog sina, zbog čega je zaplakala. - Srećan ti rođendan mama, srećan ti ovaj dan. Neka ti život ispuni ovaj san, a ja ću ti posvetiti pesmu jer će ti ona reći koliko te volim. Mama,… »
Crvena torta na 6 spratova, cveće, hrana i pismo od sina: Miljana Kulić slavi rođendan i lije suze (foto)

Crvena torta na 6 spratova, cveće, hrana i pismo od sina: Miljana Kulić slavi rođendan i lije suze (foto)

Kurir pre 2 dana
Miljani je u Belu kuću, stigla crvena torta od čak 6 spratova, pokloni i cveće, a posebno ju je raznežila poruka od sina zbog koje je i zaplakala. - Srećan ti rođendan mama, srećan ti ovaj dan. Neka ti život ispuni ovaj san, a ja ću ti posvetiti pesmu jer će ti ona reći koliko te volim. Mama, ponosan sam što si baš ti moja mama i zato što te svi vole. Želim ti da budeš pored mene dok postojim. Ja ću biti tvoj čuvar, ti si moja zvezda vodilja. Dobra mama, lepa mama,… »
(Foto) Miljana Kulić u suzama zbog sina Željka U Beloj kući sve spremno za gala slavlje, stigla torta na 6 spratova i emotivna…

(Foto) Miljana Kulić u suzama zbog sina Željka U Beloj kući sve spremno za gala slavlje, stigla torta na 6 spratova i emotivna…

Blic pre 2 dana
Miljanin sin Željko napisao je dirljivu rođendansku čestitku koja ju je rasplakala. Miljana Kulić proslavlja svoj 33. rođendan, a Marija Kulić priredila joj je veliko iznenađenje i u Belu kuću poslala bogatu zakusku, tortu na tri sprata, ali i rođendanske čestitke koje su napisali ona i Miljanin sin, Željko. Miljana nije ni slutila da joj se sprema ovakvo iznenađenje, a kada je dobila poruku od svog sina, pustila je i suzu. - Srećan ti rođendan mama, srećan ti ovaj… »

Vesti dana »