Povezane vesti
Nisam bezdušna! Ispovest majke devojčice sa Daunom iz Kragujevca: Odluka da je damo u dom nije bila samo moja
Telegraf pre 11 sati
Ipak, jedan detalj svima je privukao pažnju, a to je da je majka ostavila Anju u dom u Subotici, što se ispostavilo da nije potpuna istina. Našoj redakciji javila se upravo Anjina majka, Nataša Veličković, koja je sa nama podelila i svoju stranu priče. - Jako me je zabolelo kada sam pročitala da sam ja ta koja je ostavila svoje dete u domu, i nakon toga se razvela. To nije istina. Ne tražim od bilo koga sažaljenje. Ja samo tražim da se o meni i mom odnosu prema mom… »
Majka Anje Veličković iz Kragujevca: Odluka o domu nije bila samo moja, razvod sam pokrenula u septembru 2005.
iKragujevac pre 7 sati
Nataša kaže da ju je veoma povredilo kada je pročitala da je predstavljena kao majka koja je napustila svoje dete. Ističe da ne traži sažaljenje, već da javnost zna kako odluka o smeštanju Anje u dom u Subotici nije bila njena samostalna odluka, već odluka oba roditelja. Prema njenim rečima, ona je sa Slavišom ostala u braku i nakon što je Anja smeštena u dom, a u tom periodu dobili su i sina. Navodi da su se bračni odnosi vremenom značajno pogoršali i da je u… »
"Odluka da je predamo u dom nije bila samo moja" Oglasila se majka Anje iz Kragujevca, devojčice sa Daunovim sindromom
Blic pre 11 sati
Odluku o smeštaju Anje u dom doneli su zajednički oba roditelja, a ne sama majka. Priča o mladoj Anji Veličković iz Kragujevca koja ima Daunov sindrom, a o kojoj brine otac Slaviša, obišla je Srbiju. U tom tekstu navodi se i da je majka ostavila Anju u dom u Subotici, ali se ona sada javila i podelila i svoju stranu priče. - Jako me je zabolelo kada sam pročitala da sam ja ta koja je ostavila svoje dete u domu, i nakon toga se razvela. To nije istina. Ne tražim od… »
Kako je bilo meni, to samo moja duša zna: Oglasila se majka preslatke Lokice iz Kragujevca i kaže - odluka da je predamo u dom…
RINA pre 12 sati
Ipak, jedan detalj svima je privukao pažnju, a to je da je majka ostavila Anju u dom u Subotici, što se ispostavilo da nije potpuna istina. Našoj redakciji javila se upravo Anjina majka, Nataša Veličković, koja je sa nama podelila i svoju stranu priče. - Jako me je zabolelo kada sam pročitala da sam ja ta koja je ostavila svoje dete u domu, i nakon toga se razvela. To nije istina. Ne tražim od bilo koga sažaljenje. Ja samo tražim da se o meni i mom odnosu prema mom… »
Vesti dana »
Dramatično upozorenje Bila Gejtsa: Hitno zakonski regulisati veštačku inteligenciju, u suprotnom moguće posledice sa više od milijardu žrtava!
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
"Možemo još bolje": Penjaroja veruje u uspeh Partizana - pričao o pojačanjima, povredi Vilisa i maratonu u Evroligi
Nova pre 2 satajoš 6 povezanih
Nikola Grbić saznao rivala u finalu Evropskog prvenstva: Ostala još samo jedna prepreka za novo zlato
Mondo pre 47 minutajoš 2 povezane