Povezane vesti

"Nisam osećao ni ruke ni noge" Bivši voditelj RTS o jezivom udesu: "Slike se i dalje vrte, to je veliki stres"

"Nisam osećao ni ruke ni noge" Bivši voditelj RTS o jezivom udesu: "Slike se i dalje vrte, to je veliki stres"

Telegraf pre 23 sata
Bivši voditelj RTS-a i direktor muzičkog festivala zadobio je lakše povrede, dok je njegov automobil pretrpeo totalnu štetu. Karadarević se prisetio trenutka kada je, kako kaže, u svega nekoliko sekundi njegov miran put pretvoren u potpuni haos. - Trebaće mi još vremena da spoznam zbog kog višeg cilja sam ostao živ. Razmišljam o tome stalno. Trenutak udesa bih nazvao: "Vreme između dva treptaja". Tako se brzo desilo. U jednom momentu sve je bilo u redu, slušam… »
Bivši voditelj RTS-a jedva izvukao živu glavu: Opisao detalje udesa, auto totalno smrskan

Bivši voditelj RTS-a jedva izvukao živu glavu: Opisao detalje udesa, auto totalno smrskan

Mondo pre 22 sata
Sada oglasio za domaće medije i otkrio kako se oseća, ali se i prisetio samog udesa u kojem je lakše povređen. "Trebaće mi još vremena da spoznam zbog kog višeg cilja sam ostao živ. Razmišljam o tome stalno. Trenutak udesa bih nazvao: 'Vreme između dva treptaja'. Tako se brzo desilo. U jednom momentu sve je bilo u redu, slušam muziku, idem na Dan opštine Krupanj, tamo me očekuju raširenih ruku... Radostan sam, idem kod prijatelja. Praznik je. Veliki praznik Mala… »

Vesti dana »