Povezane vesti

Tara napustila Love Island Adria: „Nisam ljuta na Luku! Javiću se Vukašinu, bilo bi mi drago da ga vidim”

Tara napustila Love Island Adria: „Nisam ljuta na Luku! Javiću se Vukašinu, bilo bi mi drago da ga vidim”

Telegraf pre 1 dan
Učesnici su emotivno otpratili jednu od najomiljenijih kandidatkinja, a ona priznaje - svi parovi jednako zaslužuju pobedu. Love Island Adria pratite od nedelje do petka od 20 časova na platformi Voyo! "Iskreno, nisam ljuta na Luku, ali ne mogu reći da mi je omiljena osoba”, kroz smeh je Tara prokomentarisala nakon svog ispadanja. „Mislim da sam ostavila trag i da će moja energija biti tu”, dodala je. Otkrila je kroz smeh i da će se javiti Vukašinu! „Da, javiću se,… »
Izdaja pred kamerama: Suze u vili Love Island Adria zbog Lukine odluke, Anja je izbacila, pa prišla da je grli

Izdaja pred kamerama: Suze u vili Love Island Adria zbog Lukine odluke, Anja je izbacila, pa prišla da je grli

Telegraf pre 1 dan
Neki od njih su okončani, a dogodilo se i novo izbacivanje zbog kojeg su plakali svi takmičari. Jutro je počelo burno, a Entoni je priznao Valentini da su ga dvojica ajlendera jako razočarala. - Obojica, i jedan i drugi Luka, ovde su 3 dana, a Roberto i Gašper su ovde 10 dana. I jedan i drugi Luka otišli su da pomognu Jovani da se spakuje, dok su ovi sedeli. Ne mogu da zamislim kakav je disrespect. Zamisli kako se Jovana osećala u tom momentu - rekao je Entoni, pa… »

Vesti dana »