Povezane vesti

Ovo su poslednje reči oca Jovane Jeremić pred smrt, urezala ih je u mozak: Dao joj je zlatan savet

Ovo su poslednje reči oca Jovane Jeremić pred smrt, urezala ih je u mozak: Dao joj je zlatan savet

Telegraf pre 1 dan
Voditeljka je u otovrenom razgovoru kroz suze otkrila kako su izgledali poslednji dani njenog oca. - Ta scena mi je najgora kod šporeta. Znaš. Ali ne mogu to da ti pričam, jer ću opet da se rasplačem, a to nema smisla. Glupo je da idemo do te mere. Toliko duboko - rekla je Jovana u emisiji "Puls Srbije" na Kurir TV i otkrila da ju je otac pred smrt zakleo da jedan njegov savet ispoštuje. - Ako ikad u životu budeš u situaciji, a bićeš, da možeš da manipulišeš drugim… »
Jovana Jeremić se rasplakala na Kurir televiziji: Voditeljka progovorila o najbolnijoj temi: "Na samrti me je zakleo..."

Jovana Jeremić se rasplakala na Kurir televiziji: Voditeljka progovorila o najbolnijoj temi: "Na samrti me je zakleo..."

Kurir pre 22 sata
Voditeljka ju je pitala koliko joj je bilo teško kada ju je otac gledao uplakanu i povređenu, kao i da li joj je tada uputio neki poslednji savet koji će zauvek pamtiti. Jovana je na trenutak zastala, a potom priznala da joj je upravo jedna scena sa ocem i dalje toliko bolna da ne može da je ispriča bez suza. - Ta scena mi je najgora kod šporeta. Znaš. Ali ne mogu to da ti pričam, jer ću opet da se rasplačem, a to nema smisla. Glupo je da idemo do te mere. Toliko… »
"S tim naučiš da živiš" Jovana Jeremić se slomila, otkrila poslednju želju svog oca: "Zakleo me"

"S tim naučiš da živiš" Jovana Jeremić se slomila, otkrila poslednju želju svog oca: "Zakleo me"

Blic pre 22 sata
Savet se odnosio na to da nikada ne zloupotrebi ljubav ili poverenje drugih ljudi, posebno muškaraca. Voditeljka Jovana Jeremić kroz suze je progovorila o poslednjem razgovoru koji je vodila sa ocem. Ona je iznela detalje emotivnog razgovora, a pustila je i suzu prisećajući se zakletve koju je ocu dala. Jovana Jeremić prisetila se poslednjeg razgovora: "Ta scena mi je najgora kod šporeta. Znaš. Ali ne mogu to da ti pričam, jer ću opet da se rasplačem, a to nema… »

Vesti dana »