Povezane vesti
Biciklom od Banja Luke do Hilandara za bolesnu decu: Svetozar Basara stigao u Niš
Niške vesti pre 2 dana
Na svom humanitarnom putu stigao je i u Niš, gde ga je u Gradskoj kući primio zamenik gradonačelnika Luka Gašević. Basara kaže da je odluku da biciklom krene na put do Hilandara doneo iz želje da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a posebno deci. Njegova vožnja ima humanitarni karakter, a u akciju mogu da se uključe svi koji žele. Ideja je da se svaki pređeni kilometar „plati“ sa 2,5 evra, čime bi se do kraja puta prikupila značajna sredstva za pomoć… »
„JA SAMO DAJEM SVOJE NOGE I VELIKU LJUBAV“: Svetozar biciklom stigao u Niš, vozi 1.300 km za bolesnu decu.
Glas juga pre 1 dan
Ideja je da građani i donatori podrže njegov poduhvat tako što će „otkupiti“ pređene kilometre po ceni od 2,5 evra. Kako je ruta duga oko 1.300 kilometara, Basara se nada da će njegov poduhvat doneti značajnu pomoć deci i njihovim porodicama. Basara kaže da se na ovakav put odlučio iz želje da uradi nešto konkretno za one kojima je pomoć najpotrebnija. „Novac koji ljudi uplaćuju ide direktno udruženju, nemam ja ništa sa novcem. Ja samo dajem svoje noge i veliku… »
Vesti dana »
Referendum u Švajcarskoj o strožoj definiciji vojne neutralnosti
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 23 povezane
Petorica uhapšena kod baze RAF Ferford: Britanska policija sumnja da su spremali teroristički napad
Telegraf pre 26 minutajoš 23 povezane
Komisija utvrdila da pruga Niš-Brestovac nije bezbedna, Vučić najavljuje njeno brzo otvaranje
Rešetka pre 4 satijoš 2 povezane
Kostov precrtan sa paunovićevog spiska: Supertalenat Crvene zvezde neće biti od pomoći procenio selektor!
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana