Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović: "Gledao sam Mundijal i shvatio da sam i sada bolji od njih"

Zlatan Ibrahimović: "Gledao sam Mundijal i shvatio da sam i sada bolji od njih"

Mondo pre 2 dana
Bio je kao stručni konsultant i analizirao je dešavanja sa takmičenja, uz Tjerija Anrija u studiju. Sada je gostovao kod poznatog komičara Kevina Harta i tamo je odgovorio na pitanje u svom stilu. Hart ga je pitao da li mu je najteža stvar u penziji bila to što je gledao Svetsko prvenstvo kao gledalac i navijač, iz druge perspektive. "Najteži deo je bio dok sam ih gledao i shvatio da i dalje mogu da uradim bolji posao od njih. To je najteži. Najlakše je bilo… »
"Najteže mi je bilo dok sam gledao Mundijal kad sam shvatio da sam bolji od njih"

"Najteže mi je bilo dok sam gledao Mundijal kad sam shvatio da sam bolji od njih"

Nova pre 2 dana
Gostujući u popularnoj emisiji kod poznatog američkog komičara Kevina Harta, legendarni napadač se osvrnuo na nedavno završeno Svetsko prvenstvo, gde je radio kao stručni TV konsultant u paru sa Tjerijem Anrijem. Hart je upitao Ibrahimovića da li mu je najteži momenat u trenerskoj i igračkoj penziji bio upravo taj prelazak u ulogu običnog posmatrača i navijača koji takmičenje prati sa strane. Ibrahimović je uz karakterističan osmeh dao odgovor koji je nasmejao… »

Vesti dana »