Povezane vesti

"Ne želim da rađam sebi dete" Naša pevačica ostala udovica sa samo 29 godina, pa donela radikalnu odluku: "Neka me osudi ko…

"Ne želim da rađam sebi dete" Naša pevačica ostala udovica sa samo 29 godina, pa donela radikalnu odluku: "Neka me osudi ko…

Blic pre 3 dana
Aleksandra Tadić Cipka izgubila je supruga u 29. godini i proživela tešku tragediju. Pevačica Aleksandra Tadić Cipka doživela je tešku tragediju kada je u 29. godini ostala bez supruga. Nakon perioda tišine, pevačica je iskreno progovorila o porodičnim odnosima, spekulacijama o testamentu, zdravstvenim borbama i svom stavu o potomstvu. Nakon smrti njenog supruga, u javnosti su počele da kruže priče i spekulacije o njegovom nasledstvu i testamentu. Aleksandra je… »
"Ne želim sebi da rađam dete": Pevačica ostala udovica sa samo 29, donela odluku i ne zanimaju je osude

"Ne želim sebi da rađam dete": Pevačica ostala udovica sa samo 29, donela odluku i ne zanimaju je osude

Mondo pre 3 dana
Nakon perioda tišine, pevačica je iskreno progovorila o porodičnim odnosima, spekulacijama o testamentu, zdravstvenim borbama i svom stavu o potomstvu. Nakon smrti njenog supruga, u javnosti su počele da kruže priče i spekulacije o njegovom nasledstvu i testamentu. Aleksandra je oštro demantovala te navode i otkrila šta se zapravo dogodilo na ostavinskoj raspravi. Ovako je izgledao njen suprug: "Nije istina da je moj suprug pisao testament! On ne postoji, jer smo… »
"Ne želim da rađam sebi dete" Naša pevačica ostala udovica sa samo 29 godina, pa donela radikalnu odluku

"Ne želim da rađam sebi dete" Naša pevačica ostala udovica sa samo 29 godina, pa donela radikalnu odluku

Kurir pre 3 dana
Nakon perioda tišine, pevačica je iskreno progovorila o porodičnim odnosima, spekulacijama o testamentu, zdravstvenim borbama i svom stavu o potomstvu. Nakon smrti njenog supruga, u javnosti su počele da kruže priče i spekulacije o njegovom nasledstvu i testamentu. Aleksandra je oštro demantovala te navode i otkrila šta se zapravo dogodilo na ostavinskoj raspravi. "Nije istina da je moj suprug pisao testament! On ne postoji, jer smo imali potpuno drugačije planove.… »

Vesti dana »