Povezane vesti
Vlado Georgiev objavio emotivnu fotku sa ocem: Čestitao mu 87. rođendan, pa mu uputio dirljive reči "Tata..."
Telegraf pre 2 dana
Pevač see tim povodom oglasio na društvenim mrežama te podelio emotivnu fotografiju sa ocem, uz koju mu je uputio posebnu čestitku. Na fotografiji Vlado i njegov otac poziraju tokom vožnje, a osmesi na njihovim licima govore više od hiljadu reči. Georgiev je uz fotografiju ostavio i emotivnu poruku namenjenu svom ocu: „ Tata, srećan 87. rođendan. Hvala ti, dragi moj Dragoljube, za sve što si mi pružio.“ Iz fotografije koja odiše lepom energijom i srećom jasno se… »
Vlado Georgiev objavio emotivnu fotku sa ocem: Čestitao mu 87. rođendan, pa mu uputio dirljive reči
Mondo pre 2 dana
Pevač se tim povodom oglasio na društvenim mrežama, te podelio emotivnu fotografiju sa ocem, uz koju mu je uputio posebnu čestitku. Na fotografiji Vlada, njegov otac i brat poziraju tokom vožnje, a osmesi na njihovim licima govore više od hiljadu reči. Georgiev je uz fotografiju ostavio i emotivnu poruku namenjenu svom ocu: "Tata, srećan 87. rođendan. Hvala ti, dragi moj Dragoljube, za sve što si mi pružio." Inače, brat Vlada Georgieva, Saša, stariji je od pevača… »
(Foto) Veliko slavlje u domu Vlade Georgieva: Pevač se oglasio posebnim povodom: "Hvala ti za sve u životu što si mi pružio"…
Blic pre 2 dana
Kritikovao je modernu tehnologiju i društvene mreže, izrazivši želju da se ljudi vrate fiksnim telefonima. Pevač Vlado Georgiev danas ima poseban razlog za slavlje. Njegov otac Dragoljub proslavlja 87. rođendan, a on se tim povodom oglasio. Vlado je podelio fotografiju sa ocem kojem je rođendan javno čestitao. - Tata, srećan 87. rođendan. Hvala ti moj Dragoljube za sve što si mi u životu pružio - napisao je on uz emotikon srca. Podsetimo, Vlado Georgiev je govorio… »
Vesti dana »
Naredni dani donose stabilno vreme i letnje temperature: RHMZ izdao niz upozorenja na ove pojave
Mondo pre 51 minutajoš 12 povezanih
(Foto, video) Pakao u Kijevu trajao 18 sati! Masovni udar mlaznih dronova na Ukrajinu, eksplozije odjekivale centrom prestonice: Pogođena i rezidencija ambasadora
Blic pre 32 minutajoš 3 povezane
Džajić rekao ono što većina misli: „A divizija je prejaka za nas!“
Hot sport pre 2 minutajoš 10 povezanih
Svi strahuju od trećeg svetskog rata, ali je Putin sateran u ćorsokaku! Pet činjenica zašto ne sme da napadne NATO
Mondo pre 46 minutajoš 1 povezana