Povezane vesti
Tuhel otvoreno govorio o Palmeru: On propušta previše prilika...
Kurir pre 1 dan
Palmer je napustio reprezentativno okupljanje nakon što je prijavio bolove i nelagodu, a Tuhel je istakao da 24-godišnji ofanzivac zbog toga nije u stanju da pruži maksimum. "Koliko ja razumem, igra uz bolove i nelagodu i ne može da se takmiči na najvišem nivou u takvom stanju. Zato se povukao i obavestio nas, kao i Čelsi. To je moje razumevanje situacije. Mi ne upravljamo njegovim opterećenje", rekao je Tuhel. Palmer je ove sezone postigao četiri gola na sedam… »
Tuhel upozorio Palmera: "Previše si propustio prilika"
B92 pre 1 dan
Ovo je drugi put da je Palmer dobio poziv u reprezentaciju i na njemu se zahvalio zbog zdravstvenih problema, dok je tri okupljana u propustio zbog povreda. Pride jednom nije ni dobio poziv. Kad se podvuče crta: odazvao se dva puta i ukupno sakupio tri nastupa pod Tuhelovom palicom. I Nemac je upitan zašto se sada nije odazvao ofanzivac Čelsija. "Koliko ja razumem, on igra uz nelagodnost i bol, a pod takvim okolnostima ne može da se takmiči na najvišem nivou. Zato… »
Vesti dana »
(BLOG) "Ustav na cilju": Studenti biciklisti dočekani u Kragujevcu, bakljada pristalica SNS posle skupa
N1 Info pre 11 minutajoš 25 povezanih
Više od pola miliona birača u Srbiji bez upisane adrese, pokazuje analiza RSE
In medija pre 6 satijoš 10 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih
Preminuo Milan Panić: Dan kada su mu vrata Gradske kuće bila zatvorena, a Zeleno zvono širom otvoreno Preminuo Milan Panić
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 36 povezanih
U ruševinama zgrade u centru Atine pronađena tela šestoro stradalih: Još uvek se ne zna uzrok eksplozije
Blic pre 4 satijoš 31 povezana