Povezane vesti

"Budi iskrena" Đukić više ne može da podnese Aneli Ahmić, nastala nova svađa

"Budi iskrena" Đukić više ne može da podnese Aneli Ahmić, nastala nova svađa

Kurir pre 2 sata
Kako možeš onda ove stvari da radiš? - pitao je Filip. - Htela sam nešto da dokažem Đoletu. - rekla je Aneli. - Sediš kod mene, a njega gledcaš u ogledalo.- rekao je Filip. - Dobro, pogrešila sam - rekla je Aneli. - Deluje kao da bi se po*ebala sa njim. - rekao je Filip. - Ne - rekla je Aneli. - Deluje kao flert. To je direktno pi*anje po meni. Kako možeš da flertuješ sa nekim ko te ne zanima? - rekao je Filip. - Ne zanima me Filipe. - rekla je Aneli. - Zanči zbog… »
Ovo je pakleni plan Filipa Cara! Poručio direktno Aneli Ahmić šta je čeka u izolaciji "Naučiću te ja..."

Ovo je pakleni plan Filipa Cara! Poručio direktno Aneli Ahmić šta je čeka u izolaciji "Naučiću te ja..."

Telegraf pre 6 sati
Napad smeha na prvom klipu uhvatio je Filipa Cara i janjuša dok su gledali snimak Rade i Milana. Drugi snimak gde Aneli teško izgovara reč hijaluron posebno je nasmejao sve. Ostali učesnici su Filipu Đukiću uputili poruku da umesto što je depresivan pomogne bivšoj/sadašnjoj devojci sa izgovorom reči, na šta se Filip Car ubacio i rekao: - Naučiću te ja u izolaciji, ja ću ti biti logoped! - rekao je Filip. (Telegraf.rs)… »
Plan Filipa Cara! Poručio direktno Aneli šta je čeka u izolaciji: "Naučiću te ja..."

Plan Filipa Cara! Poručio direktno Aneli šta je čeka u izolaciji: "Naučiću te ja..."

Kurir pre 4 sati
Već na prvom snimku Filip Car i Janjuš nisu mogli da obuzdaju smeh dok su gledali Radu i Milana. Međutim, pravi napad smeha usledio je nakon drugog klipa, kada je Aneli pokušala da izgovori reč „hijaluron“. Njeno izgovaranje posebno je nasmejalo ukućane, pa su ostali učesnici poručili Filipu Đukiću da bi, umesto što je depresivan, mogao da pomogne svojoj bivšoj/sadašnjoj devojci i nauči je kako pravilno da izgovori ovu reč. U razgovor se tada ubacio i Filip Car,… »
"Šta ima da pričaš sa njim?" Filip besan zbog Cara: Aneli mu rekla šta su radili u izolaciji, pa ga smirivala

"Šta ima da pričaš sa njim?" Filip besan zbog Cara: Aneli mu rekla šta su radili u izolaciji, pa ga smirivala

Telegraf pre 18 sati
U Eliti strasti se ne stišavaju. Aneli Ahmić deli izolaciju sa Filipom Caren a danas je ona, nakon što se probudila odmah otišla do Filipa Đukića te mu otkrila detalje raztgovora sa njim. Ovo je naravno izazvalo žestoku reakciju i negodovanje njenog partnera. Ahmićeva je do detalja otkrila Đukiću o čemu su razgovarali te mu predočila da je planirala da raskine sa njim te da je planirala da prekinu kontakt. Đukić je ovo doživeo vrlo lično i impulsivno što je… »
Đukić ponovo besni na Aneli zbog Filipa Cara! Haos u Eliti 10 se nastavlja

Đukić ponovo besni na Aneli zbog Filipa Cara! Haos u Eliti 10 se nastavlja

Kurir pre 3 sata
Iskreno, gledala je njega i flertovala. Ona je tad bila pripita. Sviđa joj se Car. - rekao je Đole. - Rekla si da su vam se susreli pogledi u ogledalu. Gledaš u njega, a meni sediš u krilu - rekao je Filip. - On nije ništa znao i sigurno mu nije rekla. -rekla je Matora. - Vidi se da ga gleda. Katastrofa. - rekao je Filip. - Kako tebi ponos ne dozvoljava da te ona je*e ko konja? Us*ala te je brate - rekla je Matora. - Ja nikada neću biti sa Filipom. - rekla je… »

Vesti dana »