Povezane vesti
Velika ispovest Mine Vrbaški o prostituciji i bivšem dečku! Uništila Viktora, pa oplela žestoko po njoj: "Izvukla sam deblji…
Kurir pre 18 sati
Mina Vrbaški ističe da ne prati nekadašnje rijaliti cimere, uživa sa porodicom, nije spremna za novu vezu nakon raskida sa Viktorom Gagićem. - Bila sam na jednom odmoru, odmarala se od svih i od svega. U Novom Pazaru je bilo ludo i nezaboravno. Boga mi, možda ću da odem kući po drugu turu stvari i da se vratim nazad pošto je umro neki šeik, pa će biti 10 dana žalosti. Šta ću tamo onda? Generalno mi je mir, ja sam sa svojim prijateljima. Treba se sa svima čuti i… »
"Od klinca napraviš princa" Mina o ulasku u Elitu 10, tužbi Viktora: Prozvala i nju "Izvukla sam deblji kraj"
Telegraf pre 16 sati
Ona se povukla iz javnog života, otkrila da ne prati cimere i da uživa sa porodicom pa je progovorila o raskidu sa Viktorom, rekavši da nije spremna za novu vezu. - Bila sam na jednom odmoru, odmarala se od svih i od svega. U Novom Pazaru je bilo ludo i nezaboravno. Boga mi, možda ću da odem kući po drugu turu stvari i da se vratim nazad pošto je umro neki šeik, pa će biti 10 dana žalosti. Šta ću tamo onda? Generalno mi je mir, ja sam sa svojim prijateljima. Treba… »
"Napravila sam od klinca princa" Mina Vrbaški o ulasku u "Elitu 10" i tužbi Viktora, oplela po Anđeli: "Izvukla sam deblji…
Blic pre 18 sati
Mina Vrbaški ističe da ne prati nekadašnje rijaliti cimere, uživa sa porodicom, nije spremna za novu vezu nakon raskida sa Viktorom Gagićem. - Bila sam na jednom odmoru, odmarala se od svih i od svega. U Novom Pazaru je bilo ludo i nezaboravno. Boga mi, možda ću da odem kući po drugu turu stvari i da se vratim nazad pošto je umro neki šeik, pa će biti 10 dana žalosti. Šta ću tamo onda? Generalno mi je mir, ja sam sa svojim prijateljima. Treba se sa svima čuti i… »
Vesti dana »
U ruševinama zgrade u centru Atine pronađena dva tela: Još uvek se ne zna uzrok eksplozije, traga se za preživelima
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
„Orlove“ zadesio peh pred Holandiju! Paunović otkrio nepovoljnu situaciju, Tadić dobro poznaje sledećeg rivala u Ligi nacija
Dnevnik pre 46 minutajoš 25 povezanih